google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Nyder dagene.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. juni 2015

Nyder dagene.

Bare rolig, jeg har været ude af sengen i dag.. :D

Jeg stod dog først op efter kl 12 i dag, det var bare hyggeligt at ligge i sengen og putte og det var virkelig velfortjent. Jeg nyder virkelig at jeg igen kan finde lidt ro i mit liv og give mig selv lov til at nyde dagene.

I dag har jeg fået gjort badeværelset rent, det nåede jeg ikke i går. I eftermiddags fik jeg afleveret min kjole til rens, der kom nemlig maling på den i weekenden, så håber de kan hjælpe mig. Derefter mødtes jeg med Søren, vi fandt noget hurtig mad og så blev det tid til en lille ingress tur. Vi mødtes med at par af de andre spillere og gik en lille aften tur igennem Odense. Det blev alligevel til en tur på 2½ time og som altid rigtig hyggeligt.

De næste par dage har jeg ingen aftaler og det glæder jeg mig virkelig til. Tror bare jeg skal hygge herhjemme, se nogle film og læse i min bog. Lørdag skal vi ud og pille æresport hjertet ned, men det er også den eneste aftale jeg har i 1½ uge. Ja og så skal jeg ha læst nogle blogs, er kommet en del bagud.

Nu vil jeg slukke og så tror jeg bare jeg vil tidligt i seng.. Nat Nat <3

2 kommentarer:

  1. Dejlig at kunne læse, at du tager dig en slapperdag. Det har du da fortjent.

    SvarSlet
  2. Kan godt mærke at kroppen lige skal vænne sig til at der er lidt mere ro på igen, men det er samtidig dejligt at der ikke hele tiden er noget jeg skal.. Nu skal jeg bruge kræfterne på at få det bedre og finde en god hverdag igen. :D

    Knus <3

    SvarSlet