google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Frihed, uendelig tid og tomme tanker.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. august 2015

Frihed, uendelig tid og tomme tanker.


Jeg synes det har været en lidt svær dag i dag. Jeg er pt et sted, hvor jeg faktisk er ret forvirret indvendig, men uden at ha det dårligt. Jeg kan for alvor mærke nu at jeg ikke længere har kontakt med psyk og at alt det med kommunen er overstået. Jeg har også fået slappet så meget af nu at jeg begynder kede mig lidt. Normalt kan jeg styre det og normalt går det over igen, men det er som om mit sind ikke forstår. Hvad er meningen, hvad er det jeg kan, hvad er det jeg gerne vil og hvordan. Hvordan skal jeg frem over lukke damp ud og er det her det.. Er det det som er meningen med mit liv. Skal jeg bare være til. Ja der er mange store spørgsmål og heldigvis kender jeg svaret på de fleste selv, men derfor er det hele alligevel lidt forvirrende lige nu. Det er lidt som om min krop, venter på at noget skubber til mig, så jeg kan falde i et hul igen. Jeg har jo sparet kræfter sammen til det, men der sker bare ikke noget. Kan det virkelig passe at jeg langt om længe har få sat så mange ting i "kasser" at der ikke længere, er noget i mit liv, som kan vælte mig. Hvis det er sandheden, så må jeg jo være nået til friheden og hvordan skal hele mit system dog finde balancen her.

Ja der er mange tanker for tiden og kan godt mærke at det samtidig giver uanede mængder at uro i kroppen. Jeg har ikke lavet en skid i dag og det er nok det som sætter sådan nogle tanker igang. Jeg fik læst en bog færdig, taget sol på altanen, vi har grillet lækker mad til aften og bagefter kørte vi en tur til stranden for at se solnedgang og for at jeg kunne få mig en kold dukkert i bølgerne. Normalt synes jeg ikke dagene er såå lange, men lige for tiden sker der alt for lidt og så føles tid bare uendeligt og tomt.

4 kommentarer:

 1. Kram, håber de næste dage giver lidt mere ro :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, jeg har lidt mere ro i dag, men kan godt mærke at tankerne ikke er ret langt væk.
   Mon ikke det bliver bedre som dagene går.. :D

   Kram lige tilbage til dig <3

   Slet
 2. Dit indlæg fik lige sat nogle tanker igang hos mig. 'Hvad vil hun?*, 'Hun har da lavet mange ting i dag', 'Hvorfor ikke bare nyde de ting?' osv.
  Men som du skriver, så er der en tomhed efter hele din sag - hos både psyk og med kommunen. Alt sammen noget, der samler fokus (hvor frustrerende, det så end kan være). Og jeg kan godt huske tomheden, der kom efter euforien over, at jeg var blevet tilkendt pension.
  Det er jo der, du er, hvor du skal til at have en ny mening med tilværelse. Og jeg vil ønske dig alt mulig helt og lykke på den rejse. Der er jo mange muligheder. Det er et godt udgangspunkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg skal være mere afklaret inden min rejse går videre.. Det er som om min krop og mit sinde hele tiden siger: Kan det her virkelig passe?

   I dag har jeg været afsted næsten hele dagen og så kommer man træt hjem og tænker.. Nå ja Jeanette så er du heller ikke mere fri.. Jeg er smadret, har psykisk tinnitus og vil bare kravle i seng..

   Knus <3

   Slet