google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Clinique i Odense.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. september 2015

Clinique i Odense.


I går var jeg med Anne-Mette til åbningen af Clinique's nye stand. De har fået en rigtig fin ny stand i Magasin i Odense. Vi blev taget rigtig godt imod med champagne og en god forklaring på, hvad Clinique står for. Jeg vil gerne indrømme at jeg ikke personligt er den store beauty elsker og kendte ikke ret meget til Clinique i forvejen. Synes dog det var en fed oplevelse og rigtig dejligt at høre om deres produkter og hvad deres firma kan.

De går meget op i at lave en god hud analyse, så man kan få præcis det produkt der passer til ens hud, det er noget jeg før har savnet i andre butikker. Nu havde de rigtig travlt i går, men jeg kunne godt finde på at tage derind en anden gang, for at prøve det rigtig hvor der er god tid. Jeg har selv meget sensitiv hud og samtidig svinger det meget fra sæson til sæson, om jeg er tør eller lidt fedtet.

Tror vi begge var meget overrasket over hvor dygtige de faktisk er derinde og hvor søde de også er. Jeg kan normalt godt bliver lidt utilpas, hvis folk ikke virker naturlige, men vi snakkede med flere derinde og de var simpelthen så søde og afslappet. Det er altså fantastisk, især fordi de jo egentligt også havde rigtig travlt og der heller ikke var så meget plads.

Vi var så heldige at vi også fik en sød Goodie-bag med hjem, da vi gik derfra. I kan se på billedet hvad der var i og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve de forskellige produkter. Jeg er super glad for at Gizmo valgte at tage mig med derinde og jeg kunne godt tænke mig at vi kunne komme til mange flere af den slags events, for det var virkelig en god oplevelse som blogger.

4 kommentarer:

 1. Jeg har været til forskellige events pga min blog. Jeg er dog altid lidt nervøs inden, men det er altid super hyggeligt.

  Jeg elsker det også, og jeg håber også jeg snart bliver inviteret til mit næste event :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første gang jeg prøver det og det var sådan en god førstegangs oplevelse. :D
   Hvordan er du kommet i kontakt med folk der laver events?

   Knus <3

   Slet
 2. Herligt. Også at få en lille goodie bag med hjem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn oplevelse og en rigtig dejlig goodiebag :D

   Slet