google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Træt, men hænger sammen endnu.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. november 2015

Træt, men hænger sammen endnu.

Er stadig ikke komme mig over weekenden eller måske har det også lidt med vintertiden at gøre. Et konstant træt og prøver bare hænge sammen, Vågnede godt nok kl 9 i dag, men klokken var 12 inden jeg var færdig med mit bad og havde fået tøj på. Og så havde jeg ikke engang fået morgenmad endnu. Planerne for dagen er/var bad, gøre mig klar, rede seng, handle, få noget at spise, oprydning i kurve, blog og så tid til Sims. Ja og nu er jeg så ved det punkt der hedder blogging og har allerede kørt mig selv træt. Håber jeg har kræfter til at spille sims. Ha Ha.. Lige nu har jeg egentlig bare lyst til en lur. :P

Som nævnt så har jeg bl.a. fået ryddet op i nogle kurve, som jeg har ude på badeværelset. Vi har jo fået så mange nye dejlige ting i vores Goodiebag til Bloggertræffet og der var virkelig ikke plads til mere. Nu er det sorteret og alle de nye ting har fået en plads. Fik samlet en stor bunke med ting som enten skal smides ud eller gives væk. Dejligt at der nu er kommet lidt mere styr på dem, for sikke et rod. Glemte selvfølgelig at tage et efter billede.. ha ha...


8 kommentarer:

 1. Jeanette, du har sandelig været flittig - jeg er ikke engang nået til badet endnu :-D jeg har en dag i nattøj, for energien er simpelthen ikke til andet i dag. Det er dog okay, for jeg forsømmer intet med det :-)

  Er billede nr 2 de ting, du vil smide ud?

  Kram fra
  Louise <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg trænger sku også til en dag hvor jeg slet intet gør, men det må blive søndag. :P For mig er det vigtig at lave bare lidt hverdag, ellers gå jeg hurtig helt i koma.

   Ja de ting på billedet til højre. Jeg har smidt det meste ud og alle maskerne osv er allerede afsat.

   Har du forresten instagram?? Så lige at tenna har smidt et billedet op derinde af dine adventsgaver. :P

   Knus <3

   Slet
  2. Det kan jeg godt følge dig i, for selvom jeg har en hel dag i nattøj, så er der alligevel nogen ting, som jeg laver helt automatisk - ordner køkken og vasketøj :-)

   Dejligt, at der var nogen, der kunne bruge de ting :-)

   Nej, jeg har ikke instagram, så jeg må vente i tålmodighed på at se dem, selvom det er svært at vente :-D

   Kram <3

   Slet
  3. Ja der er altid noget man lige laver, sådan er det bare at gå hjemme.. de der hverdags ting fylder bare mere og jeg vil gerne "holde hus" når nu Søren går på arbejde hver dag. Jeg gør ikke rent hver uge, men der er altid ryddet op og pænt.

   Du kunne jo også hente instagram app'en.. :D Der sker altid så meget hyggeligt derinde. :P

   Knus <3

   Slet
  4. Jeg har godt bemærket, at du altid er så flittig med de huslige gøremål - det kunne jeg lære meget af, for jeg er et værre rodehoved :-D

   Instagram frister, men jeg må hellere holde mig langt væk - jeg kan nemlig sagtens forestille mig, at jeg ville blive bidt af at se alle de smukke og inspirerende fotos derinde og derfor bruge en masse tid på at sidde og nyde synet. Inspireret af dit ønske for 2015 om at leve mere i virkeligheden forsøger jeg selv i denne tid at finde en for mig god balance mellem internettets mange hyggelige, men meget tidsrøvende fristelser og leve mere i virkeligheden :-)

   Kram <3

   Slet
  5. Jeg øver mig stadig med at være mere irl, men synes det er svært.. burde nok på afvænning i en uges tid.. synes jeg er små stresset uden grund.. men nok fordi jeg bruger for meget tid på internettet.. vil dog sige at instagram er min yndlings.. så vil jeg hellere undvære feks facebook..

   Slet
 2. I gjorde også et stort arbejde for at holde Bloggerträf, så forstår godt du er trät.
  Men efteråret og den mörke tid kan også göre trät.
  Jeg er selv helt nede i gear for tiden.
  Pas på dig og en god hvile weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, kan godt mærke det kommer til at tage tide at komme igennem og vænne mig til at nu er vinter.. er træt konstant pt..

   Mange tak og i lige måde, håber du også finder en god balance igen.

   Knus <3

   Slet