google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver lige lidt igen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. august 2016

Prøver lige lidt igen.

Efter en lang pause, er jeg nu gået igang med at hækle lidt igen. Egentlig burde jeg nok lade helt være, men jeg savner det helt vildt. Det er ved at være 2-3 måneder siden jeg sidst var igang, men håndledet er ikke tosset med det.

Nogen af jer husker måske hvad der er sket, men vi tager den lige igen. Jeg lærte mig selv at hækle for ca 2 år siden og blev så grebet af det at jeg fik en hækleskade. Fik utrolig mange smerter i højre håndled og måtte undersøges. Jeg var ved lægen, fysioterapeut, kiropraktor, ouh og thai massør. Jeg er blevet tilbudt en operation, men de kunne ikke sige, om det ville hjælpe og der er en risiko for at det kan blive værre. Derfor blev vi enige om at jeg i første omgang, prøver leve med det. Jeg har smerter hver eneste dag og det er uanset om jeg slapper af eller ej. Prøver at passe så meget på, som jeg kan og ellers bare leve med det.

Men nu prøver jeg så lidt igen. Har tidligere hæklet babytæpper, men vil så gerne lave et stort tæppe til mig selv også. Det er virkelig ikke ret meget, jeg har hæklet til mig selv faktisk. Har besluttet at jeg vil gøre det så simpelt, som muligt og i små muse skridt. Hvis jeg hækler 2-4 firkanter om dagen og evt holder nogle fridage ind imellem, så bliver jeg vel færdig før eller siden. Om jeg nogen sinde bliver færdig, det kan kun tiden vise.

Har hæklet de første 4 firkanter i dag, imens jeg har set OL og jeg nyder det. Kan godt mærke at jeg virkelig skal passe på, men hvor ville jeg dog ønske at jeg bare kunne hækle, som det passer mig. Pyt med det, jeg nyder det jeg kan og så må jeg se tiden an.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Godt, at du tager pauser ind i mellem, så du kan hvile håndleddet. Skønne farver, du hækler i - det skal nok blive et smukt tæppe engang <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hårdt at skulle passe så meget på, jeg vil jo så gerne hækle, men vil heller ikke ha smerter.

   Jeg er også godt tilfreds med farverne. Skal lige ha regnet ud hvor meget garn jeg skal ha købt ind, det er så surt at løbe tør med i et tæppe og de så ikke har den farve mere.

   Har ikke endnu besluttet hvilken farve det skal hækles sammen med, men nu må vi se..

   Knus <3

   Slet
 2. Det bliver spændende at se, hvad du bestemmer dig for :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver spændende.
   Håber bare det lykkedes at blive færdig en dag ude i fremtiden.

   Knus <3

   Slet
 3. Det er bare så ærgeligt med den skade, når du nu faktisk blev så glad for at hækle :-( Dejligt, at du er kommet lidt igang igen - men ja, pas nu på :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig træls med den skade, hader det.

   Jeg prøver og mærker hele tiden efter..

   Knus <3

   Slet