google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: LoveBooks - Calendar Girl overraskelse.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. december 2016

LoveBooks - Calendar Girl overraskelse.

I går kom posten med to pakker, den ene var min nye mobil. Ja den anden var ved at blive lidt sløv og jeg kunne ikke vente længere.

Den anden pakke vidste jeg ikke hvad var, men jeg blev så ubeskrivelig glad, da jeg lukkede den op. For nogle uger siden, modtog jeg den første bog i Calendar Girl serien, fra Lovebooks. Da jeg gik igang med at læse den, blev jeg med det samme grebet, der skulle kun et par sider til. Den første bog fik jeg læst på 3 dage og da jeg var færdig, havde jeg virkelig lyst til at læse mere. Jeg havde luftet at jeg gerne ville læse mere, men det var noget af en overraskelse at jeg nu har modtaget hele serien. Det vilde er at de her 3 også er signeret. 

Jeg har lige hentet 4 bøger på biblioteket, som jeg har ventet på i nogle måneder, så de skal lige læses først, men jeg kan næsten ikke vente med at komme tilbage til Calendar Girl serien. De handler om en ung kvinde, hvis far har dummet sig og skylder en masse penge. Hun beslutter at blive luksus escort pige. Hver måned skal hun være sammen med en ny mand. Der er 4 bøger i serien, der er 3 måneder i hver bog = 3 mænd i hver bog, hun gir det et år. I først bog er de 3 mænd fascinerende på hver deres måde og hun lære en masse om sig selv, i mødet med dem.

Folk synes nok jeg er fjollet, men jeg er jo ikke typen der har en bog reol, jeg synes bøger skal nydes og deles med andre. Jeg er også typen, der tænker at jeg nok ikke ville læse den samme bog to gange. Derfor har jeg leget med tanken. om at de skal videre til en heldig, når jeg har fået dem læst færdig.. Men jeg har ikke truffet en endelig beslutning endnu og de her er jo også signeret.

1000 tak til Lovebooks for at sende sådan en dejlig December overraskelse, det rør mig dybt. 
 
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

  1. Er sååå slag på dine vegne og sååå misundelig - læste og første bog og er hooked på historien, det er sådan en speciel fortælling, synes jeg - skal hel klart også retur til historien, når nogle andre lige er blevet ædt først ;)

    Knus Louise
    http://louimadness.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg føler mig virkelig også mega heldig, den første bog fangede mig lige med det samme og glæder mig til at læse videre..

      Knus <3

      Slet