google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Venteværelser..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. oktober 2017

Venteværelser..


Det næste stykke tid, skal jeg besøge lidt forskellige venteværelser. Venteværelser er virkelig noget af det værste jeg ved, men det gode er at jeg i dag, faktisk godt kan rumme at være der. For et par år siden, var det virkelig svært for mig og endte tit med at sige til sekretæren at de måtte hente mig udenfor, når det blev min tur. Og nu er jeg som sagt nået til at jeg pludselig skal forbi flere forskellige venteværelser.

Jeg var ved egen læge i fredags, da jeg har fundet en knude i mit ene bryst og har haft en hævet lymfekirtel i halsen, i ½ års tid. Lægen sendte mig videre til en øre, næse, hals læge og mammografi. I dag har jeg så fået ultralyds scannet min hals. Bagved min højre spytkirtel, har jeg en hævet lymfekirtel. Den er helt ufarlig og jeg skal leve med den som den er. Forhåbentlig bliver den normal igen. Han fandt faktisk også en lille cyste ved min skjoldbruskkirtel, som også er helt ufarlig. Så nu kan jeg strege de bekymringer af listen..

Mammografi skal jeg først om en måneds tid. Lægen sagde at min knude, føles helt naturlig og at jeg ikke skal bekymre mig. I dag sender de bare alle videre, som har mærket noget.

Om 3 uger skal jeg besøge Blodbussen for første gang. Jeg har længe gerne ville være bloddoner, men har bare aldrig fået tilmeldt mig. Har et par gange set, at blodbussen holder ca 100 meter fra hvor vi bor, så det kan vidst ikke blive mere nemt vel. Har ingen problemer med nåle, men det bliver helt sikkert grænseoverskridende alligevel. Godt der ikke er så langt hjem bagefter. :D

Nå, men det stopper ikke der. Tv2Fyn har i sidste uge kørt tema om Leveren, fordi Odense Universitets Hospital har et nyt internationalt forskningsprojekt. De søgte 5500 fynboer og jeg har meldt mig. Jeg er blevet godkendt til at deltage i et segment for overvægtige. De vil bruge en ny ultralyds scanner og tage nogle blodprøver. Udover det skal jeg vidst aflevere en urinprøve og svare på nogle spørgeskemaer. Alt sammen ret overskueligt. Synes generelt man skal støtte forskning, når man har muligheden. Har ikke fået en tid endnu, men regner med den tikker ind på min mail, en af dagene. (Bor du på Fyn og synes det kunne være noget for dig, så tilmeld dig HER)

Det gør mig super glad at jeg pt tager alt det her så roligt. Det var på ingen måde, min hensigt at det hele skulle ske på engang. Tidligere ville min angst spænde ben for mig og gøre mig totalt hypokonder. Men den der følelse man får, når først alt er undersøgt og man ved man er 100% rask, den er det værd. Det giver mig ro og mere motivation til at fortsætte min livsstilsændring.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

7 kommentarer:

 1. Hvor er du sej, at du er kommet så langt <3 Det er beundringsværdigt, at du har meldt dig som bloddonor og forskningsprojektet <3 Held og lykke med det hele <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for at angsten ikke længere styre mig. Det har virkelig kostet mange kræfter, men det er det hele værd. Jeg mærke stadig angsten hele tiden, men den får ikke lov til at styre mig mere..

   Tak for dine søde ord.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It's on a entirely different subject but it has pretty much the
  same layout and design. Wonderful choice of colors!

  SvarSlet
 3. Fantastisk indlæg, søde Jeanette.
  Hvor er det sejt gjort af dig, sådan at melde dig som bloddoner og som hjælp til noget forskning. Jeg er selv kun bloddoner, og det giver en rigtig god fornemmelse, hver gang jeg har afleveret blod :-)

  God weekend<3
  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Mange tak søde.. Glæder mig til at komme igang..

   Rigtig god weekend til dig også..

   Knus <3

   Slet
 4. Synes virkelig du er sej :)

  Jeg har også gået og tænkt (mange gange) på at blive bloddonor, men det er indtil videre kun blevet ved tanken. Det kræver så lidt, men har så stor betydning - og jeg har ingen problemer med nåle.

  Er sikker på, at knuden i brystet er ganske harmløs... var selv turen igennem for nogle år tilbage, hvor jeg også havde en knude i det ene bryst. Det var heldigvis bare en lille fedtknude.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, tak.. <3 Og du har ret, jeg er hammer sej.. :D

   Jeg er glad for at jeg endelig har taget springet og det gør det bestemt lettere at blodbussen holder så tæt på. Bliver spændende at komme igang efter jeg i flere år ikke har kunne tage mig sammen.

   Jeg er faktisk slet ikke bekymret for min knude i brystet.. Jeg stoler ret meget på min læge og hvis hun siger jeg ikke skal være bekymret, så er jeg det ikke.. :D Bliver dog dejligt at få det undersøgt helt.

   Knus <3

   Slet