google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tilbage Blik: Overlever Angsten.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. januar 2018

Tilbage Blik: Overlever Angsten.

I Januar sidste år, lavede jeg denne video. Da jeg faldt over den i dag, mindede den mig om, hvordan livet ind imellem, kan gå op og ned. Jeg er selv ret stolt over den ærlighed, jeg har i denne video og er ca samme sted lige pt. Jeg er altid extra sensitiv i December og Januar og der er angsten også mere tydelig. Er så ufattelig stolt og taknemmelig for den udvikling, som jeg hele tiden er i. Nogen af jer har nok set videoen, men havde bare lige lyst til at dele den med jer igen. 

Tænker at jeg måske her i det nye år, vil dele nogle af de indlæg,
som jeg selv føler, har en særlig plads eller stor betydning for mig. 
Kunne i tænke jer at jeg ind imellem, tager jer med en tur tilbage ?
  
      

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

9 kommentarer:

 1. Det er en god og rørende video, så jeg nød at se den igen. Du er så sej til at tackle din angst, hvilket er meget inspirende <3
  Jeg synes, det lyder som en god ide, at du deler dine favoritindlæg <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for. Jeg er også hammer stolt af min udvikling.. Og jeg kan virkelig også mærke at jeg har udviklede mig, siden jeg lavede den, feks i forhold til at køre med bus..

   Dejligt at du synes om ideen med at kigge lidt tilbage. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Det var virkelig rørende at se den her video. Uanset om jeg har set den før.
  Jeg synes også at du er virkelig sej - og det gør mig glad at du er i en god udvikling <3

  Jeg ville bestemt ikke have noget i mod, hvis du kigger tilbage og finder noget af det der betyder noget særligt for dig frem igen.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev også selv rørt over gensynet med den video..
   Tak for dine søde ord, det varmer..

   Jeg må se om jeg kan finde et par af de gode indlæg frem og genudgive dem. Jeg ved der er mange nye følgere som nok ikke helt forstå hvorfor jeg er førtidspensionist og det er nok lidt noget rod selv at kigge tilbage.. :D Har sygt mange indlæg.. ha ha..

   Knus <3

   Slet
 3. Jeg kan huske denne video fra sidste år. Den er så fin, meget ærlig, og følsom. Lige i dat rører din video noget i mig. Omkring det her med, hvor hårdt det kan være at tage kampen op imod angsten. Jeg synes også, at jeg er kommet et godt stykke i forhold til min angst. Det der gør det svært for mig, at jeg hører stemmer, og de er også med til, at sætte gang i angsten selvom jeg har hørt dem tusind gange før, så kan de gøre mig skide bange alligevel! Og det er svært, at kæmpe imod noget, som er i mit hoved, og som jeg ikke helt kan styre. Men jeg prøver alt, hvad jeg kan. du er så sej, at du er kommet så langt med din angst på så mange områder.

  Stort knus, og varme tanker til dig. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa og 1000 tak for din besked..

   Ja det er en hård kamp, men det er virkelig det hele værd og dejligt at du også er kommet et godt stykke med din angst. Det er en fej sejr.

   Knus Jeanette <3

   Slet
 4. Det er nemlig rigtig rart. :) Hvad mener du med en fej sejr? Ja det er værd, at tage kampen op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mine fede dukkefingre der har skrevet forkert.. Der skulle selvfølgelig stå *Fed Sejr*... <3 Ha Ha.. Kram..

   Slet
 5. Åh okay, så er jeg med. :) Kram retur. <3

  SvarSlet