google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Taknemmelighed i December.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. januar 2018

Taknemmelighed i December.


Louise har inspireret mig til at skrive disse indlæg og selv om det var lidt svært i starten, så elsker jeg dem. Derfor tager jeg lige en måned mere. Jeg kan virkelig mærke at disse indlæg, gør noget godt for mig. Tit prøver jeg at se det positive, i mange fremtidige ting, men man skal huske sine små sejre og oplevelser. Hvis du også synes det er inspirerende, så synes jeg du skal prøve det. Louise skriver for en uge af gangen, mens jeg tager en hel måned. Det kan man gøre som man selv synes.

Jeg er taknemmelig for:

1: Min Pukka Julekalender fra Heidi.
2: Blå himmel og solskin.
3: Karamel te.
4: Valdemar slot Julemarked med Anne-Mette.
5: Varmt karbad.
6: Hjemmebagte pebernødder.
7: Honninghjerte fra Søren.
8: 1. søndag i BloggerAdvent og en fin gave fra Louise T.
9: At jeg er inviteret til 2 Events med Fynske Influencers i December.
10: Blev helt færdig med at pynte til jul og min kuglekrans er kommet op og hænge.
11: Har vundet en konkurrence på IbbyHears.com Facebook side.
12: Har modtaget Jeanett Veronica Hindberg's nye bog og glæder mig til at læse den.
13: Alle vores fine lyskæder og julelys, som tændes hver eftermiddag.
14: Hjemmebagte Vaniljekranse og Citron Specier.
15: Har modtaget min Vinter Medalje, for at ha trænet Januar, Februar og December i år.
16: Odense hygge med Kristine og fejringen af HCA 150 år som æresborger.
17: *Det Perler* app'en fra Anja Takacs.
18: Mine nye Ørevarmere med lyd i.
19: At jeg nu har et rejsekort - En kæmpe sejr og rejsen fortsætter.
20: Lang gåtur i Odense.
21: Har købt og modtaget flere Hama mini perler.
22: Mine nye søde små nisser fra Rema.
23: Mit samarbejde med *Min Yndlings Te*
24: Bogen Archer's Stemme kravler helt ind under huden på mig.
25: At så mange søde Bloggere, er med i årets #BloggerAdvent.
26: Skønne julekort fra Louise.
27: Snemand snap fra Kristine.
28: Søren kunne li mit indlæg - Rejsen er slet ikke slut endnu.
29: Louise TT og Louise O søde kommentarer til - Rejsen er ikke slut endnu.
30: Klatkager med kanelsukker.
31: Varm kakao med kanel.
32: Perfekte klementiner.
33: Biograf tur med Søren, vi så StarWars.
34: Varm kakao fra min adventsgave.
35: Pakke julegaver ind, elsker at gi gaver.
36: Lave små rensdyr af mini hama perler, til at sætte på julegaverne.
37: Forkæle Søren's Kollegaer med et stor fad med Julegodter.
38: En god lur i stearinlysets skær.
39: Fynske Influencers event med Odense Symfoniorkester.
40: Flere dejlige adventsgaver og julekort fra Louise TT.
41: Trække en vinder i min giveaway fra A&F Empire.
42: Træne Juleaftensdag og en god lur bagefter.
43: Dejlig juleaften med min skønne svigerfamilie.
44: Fantastiske julegaver.
45: Pille Julepynt ned og teste min nye røremaskine. 
46: Hyggelige Juledage med Søren.
47: Mors Ris a la mande.
48: Lave min egen surdej for første gang.
49: Bage mit aller første franskbrød.
50: Hygge med Rikke og Kristine før Event.
51: Se Rikkes og Mads nye Lejlighed. 
52: Hyggeligt event med Fynske Influencers på Molotov.  *Gode Cocktail og sprøde fritter*
53: Grineflip med Camilla og Mia over * 50 shades of fyn* (Hva' laver ha' nu?)
54: Jeg tog bussen både derind og hjem, helt alene.
55: Kristine's Snapchat dokumentar, dem vil jeg altså se flere af.
56: Forberede mad og lave kransekage til Nytårsaften.
57: Bage mit første Rugbrød med surdej, efter inspiration fra MrsMom.dk
58: Træne på nytårsaften og en skøn lur bagefter.
59: Skønt karbad.
60: Søren's kærlighed, han er såå fantastisk.
61: Hyggelig nytårsaften ved Mor, sammen med familien.
62: At se min nevø Viktor fyre 100 knaldperler i asfalten.
63: Stjernekaster, konfetti og og knæklys. (Undskyld Mor, men det høre sig til)
64: Lækker nytårs menu og masser af krammer fra min nevø og niece.
65: Den dejligste sms fra min veninde Heidi.. Elsker dig fandeme..
67: Søde nytårs beskeder fra en masse dejlige mennesker.
68: Asti og kransekage.
69: Smukt fyrværkeri og helt perfekt nytårsvejr.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

9 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg dog elsker at læse disse taknemmelighedsindlæg. Det er så hyggeligt at se, hvad du har været glad for i den forgangne måned <3
  Du skal have tak for at nævne mig og linke til min blog. Det betyder meget <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak fordi du lært mig at rumme Taknemmelighed.. Det var super svært i starten og rummer stadig mange følelser. men er så glad for det.. Jeg vil gerne fortsætte med disse indlæg, men jeg ved ikke endnu om det bliver hver eneste måned eller bare engang imellem..

   Krammer.. <3

   Slet
 2. Sådan en skøn liste du har for december. Det er virkelig skønt at lave sådanne indlæg, for det giver virkelig meget positivitet. Jeg kan godt forstå du laver dem :-)

  Tak for at du nævner mig og linker til min blog. Det er altid rart.
  Når det er sagt, så er jeg endnu mere glad for (igen) at kunne læse, at du er blevet glad for adventsgaverne og julekortene. Det varmer mit hjerter, at du er blevet glad :-)

  Jeg er lidt nysgerrig, har det været en succes at bage dit eget rugbrød? Jeg går nemlig og har en fantasi om, at det kunne være så skønt selv at bage. Jeg tør bare ikke helt give mig i kast med det.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for at jeg lærte at rumme taknemmelighed, for det var rigtig svært i starten og fuld af en masse følelser..

   Det er dig selv du skal tagge for at være på listen søde.. <3

   Jeg bagte faktisk lidt rugbrød sidste år og det smager skønt.. Elsker det.. desværre bliver jeg altid i tvivl om antal af kcal i dem og det er heller ikke billigere at bage et rugbrød selv.. det sidste rugbrød jeg bagte, var en opskrift fra mrsmom.dk og det var super nemt.. næsten for nemt... ha ha.. Det smager vildt godt..

   Knus <3

   Slet
  2. Det er dejligt, at du nu kan rumme det. Det er en omvæltning, når man ikke er vant til det. Men jo mere man gør det, jo bedre virker det, synes jeg :-)

   Fedt. Det må jeg lige få kigget på igen. Jeg ved jeg skal bage en masse snart, så der kunne jeg måske godt lige snige et rugbrød ind også ;-)

   Knus<3

   Slet
 3. Jeg er vild med denne type indlæg. Synes de virkelig bringer noget positivt til blogger-verdenen..

  Og sikker mange ting du er taknemmelig for. Jeg bliver helt inspireret og måske jeg laver lignende indlæg i dette nye år.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. I starten var de ret svære at lave, jeg synes ordet taknemmelighed rummer så mange følelser.. men er glad for at jeg har lært at rumme det.. Jeg vil gerne fortsætte disse indlæg, men de tager også lidt tid at lave.. ved ikke om det bliver hver måned.. tror også jeg har glemt en hel masse ting på min december liste.. sådan går det når man glemmer det undervejs..

   Ville elske at se dig lave disse indlæg.. <3

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg synes bestemt du skal lave et lignende indlæg, Marie. Jeg ville - ligesom Jeanette - elsker at læse med <3

   Slet
  3. Jeg vil virkelig overveje det. Synes det er sådan en god idé <3

   Slet