google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Artikel fra Bogmarkedet - En Bloggers Bekendelser.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. februar 2018

Artikel fra Bogmarkedet - En Bloggers Bekendelser.


For et par dage siden, skrev Bogmarkedet en artikel, omkring alt det her polemik, der har været i forbindelse med at jeg havde skrevet mit Blog-indlæg: Ps. Kald mig bare en Bitterfisse. 120% ærlig + GiveAway.

I første omgang undrede det mig lidt at jeg ikke var blevet kontaktet, da jeg hørte at alle andre i sagen, var blevet kontaktet af Bogmarkedet. Nogen troede faktisk at det var noget, jeg selv havde sat i værk. Heldigvis har jeg siden skrevet lidt frem og tilbage med Mie fra Bogmarkedet. De synes at sagen er en mere principiel sag og det kan jeg kun gi dem ret i. De spurgte om at jeg havde lyst til at gi en kommentar, som evt kunne tilføjes til artiklen, men til det har jeg ærligt svaret:

Jeg tror jeg har besluttet at denne debat skal fortsætte uden mig. Jeg er i chok over at en forfatter, kan komme med så mange løgne på en og samme tid. Det er ikke "korrekt" forfatter opførsel, efter min mening. Ligesom dig, så ser jeg det også som en mere overordnet og principiel sag. Jeg vidste godt der ville komme en reaktion, uanset hvad og jeg var klar til den. Jeg har ikke gjort noget anderledes end jeg normalt gør. Men når en forfatter vælger at svine mig til, lyve og bruge skældsord som psykisk syg, så er der bare ingen debat i mine øjne. Det er svært at deltage, når en forfatter vælger at bruge mudderkastning. For uanset hvad jeg siger eller gør nu, vil det blive misforstået eller fejl citeret.

Jeg har fået så utrolig mange søde beskeder og opbakningen er enorm. Det rør mig dybt at så mange mennesker, har lyst til at sende mig et virtuelt kram. De sidste par dage, har folk også skrevet, at de rigtig gerne ville vide, hvor artiklen fra BogMarkedet kunne læses. Den er i dag frigivet til offentligheden og du kan læse den lige her: En Bloggers Bekendelser af Mie Mølle Bie.

Mie har selv givet mig lov til at dele linket og det lille udklip, med jer. Hun er også nysgerrig efter, om der evt sidder andre bloggere derude, som har oplevet noget a la det samme. For hun overvejer lige nu at skrive en ny artikel. Så hvis du er en af dem, må du rigtig gerne sende hende en mail: Info@bogmarkedet.dk  

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar