google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Efterårs Planer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. oktober 2018

Efterårs Planer.

(Billedet er taget af Anne-Mette)

Den anden dag, faldt jeg over Louise's blog indlæg - Oktober planer. Jeg har før lavet indlæg i samme stil, men det er godt nok længe siden. Så 1000 tak til Louise, for inspirationen til dette indlæg.

Jeg elsker alle årstiderne, men kan mærke, der er noget særligt ved dette efterår. Måske er det den smukke løvfaldssommer, eller fordi jeg bare er blev rigtig god til at føle efter og mærke hvad jeg har brug for. Jeg vil derfor nævne nogen af de ting, jeg rigtig gerne vil nå, dette efterår. Nogen af dem har jeg faktisk allerede sat flueben ved.

Passe min træning og blive bedre til at løbe. Da jeg var inde og træne Lørdag aften, løb jeg for aller første gang, 10 minutter i streg. Det har jeg aldrig prøver før og har virkelig optur over det. Normalt deler jeg det op i 2-3 minutter af gangen, men nu kan jeg fandeme løbe hele 10 min.. Wee.

Besøge en græskar mark og lave græskar lygter. Den er også i hus og det var en mega hyggelig dag. Jeg er så stolt over vores fine billeder og flotte græskarlygter.

Jeg vil gerne en tur i havet. Med den her løvfaldssommer, så er det godt nok fristende, med en tur i havet. Jeg håber jeg kan få mulighed for at hoppe i vandet, i løbet af ugen.

Deltage i Readathon. I weekenden er der Readathon og det glæder jeg mig, mega meget til. Jeg kan mærke at jeg trænger til at komme helt ned i gear og der er Readathon, altså helt fantastisk. Bøgerne er fundet og skal nok lige vise dem frem, en af dagene.

Gå flere ture i skoven. Jeg elsker virkelig at gå i skoven på denne årstid og jeg håber jeg kommer meget mere afsted i år. Der er bare såå smukt lige nu.

Koncert, Teater, Bio. I denne måned, skal jeg både til koncert og ind og se teater. Glæder mig mega meget til begge dele. Håber også der kan blive plads, til en tur i Biografen.

Veninde Hygge. Kunne være fedt med noget veninde hygge. Evt en gåtur i skoven, gå i biffen eller måske spille nogle spil. Alle muligheder er åbne..

Brodere Julekalender: Nogen af jer husker måske at jeg er gået igang, med at lave en julekalender til Thea. Jeg håber virkelig, jeg når det til December. Det er super hyggeligt at brodere på den og prøver lave lidt hver dag.

Drikke te og varm kakao. Jeg glæder mig til kulden kommer, så jeg kan få gang i lækker te og varm kakao..

Frostvejr. Selv om jeg elsker den her smukke løvfaldssommer, så trænger jeg til en god omgang frisk morgen frost vejr. Hvor jeg kan gå ud på min altan og trække den kolde luft, helt ned i lungerne.

Mobil afvænning. Jeg er virkelig inde i en dum periode, med min mobil. Det er både med spil, dobbelt tjek af sociale medier, læse nyheder og alt for meget spild tid. Min telefon afslørede en dag, hvor meget jeg på en uge, bruger min telefon og jeg var/er i chok. Jeg bruger min telefon i mere end 5½ timer om dagen. Det er mest Instagram, Google, Mail, Twitter, Facebook, Snapchat og Ingress. Det er bare alt for meget og ret pinligt. Synes dog jeg er blevet bedre, til at ligge den væk, når jeg er sammen med andre.

Sundhed. Prøver holde fast i de sunde vaner og vil rigtig gerne tabe mig. Jeg kan godt mærke at det er svært, når psyken er lidt forstuvet. Mental sundhed vil dog altid komme i første række hos mig. 

Hvad glæder i jer til, at lave dette efterår?

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Velbekomme - og altid dejligt når vi kan inspirere hinanden😘
  Hvor er det sejt at du løb i 10 minutter og tog en dukkert i dag🏊🏻‍♀️
  Og håber du lykkes med dine øvrige oktober planer🙏🏻

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også nå man som blogger kan inspirer hinanden..

   Jeg løb faktisk 10 min, både lørdag og mandag.. Er totalt imponeret over mig selv.. Havde jeg seriøst ikke regnet med. Næste gang skal jeg lige tjekket hvor langt det ca er jeg løber på den tid.. tror det er under 2 km, løber meget langsomt.

   Er sikker på jeg når det meste af mine planer, det bliver et skønt efterår.

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor er det sejt, at du har fokus på at blive bedre til din træning. Jeg ville ønske, at jeg kunne løbe ti minutter i streg. Men jeg er sikker på, at hvis jeg forsætter med at øve mig, så skal det nok komme en dag :-)

  Det er nogle skønne ting du håber at nå her i efteråret.
  Jeg glæder mig også rigtig meget readathon lige om lidt. Så ser jeg frem til at vi får vores nye killing hjem.
  Mit mål med at træne hver uge hele året, ser ud til at lykkedes, så jeg vil her i efteråret have fokus på, at når jeg træner, så skal jeg forbedre mig. :)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har seriøst aldrig regnet med at jeg skulle kunne løbet i 10 minutter.. Det er sindsygt og jeg er stadig helt oppe og køre over det.. Og har faktisk gjort det to gange nu.. Jeg har over ½ år forsøgt at løber lidt mere og lidt mere på løbebåndet.. bare 2-3 minutter gangen.. i forrige uge løb jeg så 5 minutter, skulle bare lige se om jeg kunne.. og det var intet problem.. Man skal prøve aflede sine tanker og bare løber, ikke kigge for meget på uret.. og løbe i langsomt tempo.. Det skal nok lykkedes for dig.. Hepper på dig..

   Dejligt at du også har nogle gode mål for efteråret.. Hvor mange uger mangler du for at rammet et år? du må være tæt på?

   Knus <3

   Slet