google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Footloose -The Musical *Frøbjerg Festspil*
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. august 2019

Footloose -The Musical *Frøbjerg Festspil*


Jeg var så heldig at få sponsoreret to premiere billetter, til årets forestilling på Frøbjerg Festspil. Så i går, var Rikke og jeg i Frøbjerg og se deres opsætning af Footloose. Det var først gang, jeg skulle besøge Frøbjerg, men bestemt ikke den sidste. Jeg elsker friluftsteater og især, når det ligger i så smukke naturlige omgivelser, der vinder Frøbjerg Festspil, virkelig hos mig. Det er helt perfekt.

Jeg har altid hørt meget godt om Frøbjerg Festspil, så var virkelig fuld af forventning. Deres Scene er ret stor og jeg var spændt på, om de kunne fylde hele scenen ud og samtidig komme helt ud til publikum, men det klarede de helt uden problemer.

Hvis man ikke kender Footloose, så er det en helt klassisk film fra 80'erne med Kevin Bacon. Den foregår i en by i USA, hvor der er sket en frygtelig ulykke, med en flok unge mennesker og derefter beslutter man at forbyde, alkohol, fest, musik og dans. En Mor og hendes teenage søn Ren, flytter fra Chicago til den lille by. Derfra udvikler det sig, til en blanding af en kærligheds historie og en glad danse oplevelse, med en masse lækker musik. Alt det en rigtig musical skal have.


Amanda Traun som i år har den kvindelige hovedrolle Ariel Moore, vandt sidste år Musical Awards for sin rolle, i CarrieElite Teateret. Hun er kun 16 år og hun både spiller og synger helt fantastisk. Hun har såå meget talent.

Cristopher Rørmose er den mandelige hovedrolle Ren MacCormack, vandt sidste år Musical Awards for sin rolle, i Saturday Night Fever på Frøbjerg Festspil. Han er 21 år og har en helt fantastisk energi på scene.

Resten af castet er ligeledes, på et helt vildt højt niveau og man er top underholdt, både med skuespil, musik og dans, fra start til slut. Man glemmer fuldstændig tiden og lever sig totalt ind i deres univers på scenen. 1000 Tak til alle på Frøbjerg Festspil, for en fantastisk oplevelse. De spiller helt til d 23 august, så i kan stadig nå at få billetter og de får de varmeste anbefalinger herfra. Så skynd jer ind og køb en billet. De har lige nu også en konkurrence på Instagram og Facebook hvor man kan vinde 2 billetter til næste års Forestilling.


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

1 kommentar: