google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg gør det sgu!
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. juni 2012

Jeg gør det sgu!

Jeg har vidst i et par uger nu, at min Pensions sag vil komme op, til afgørelse her d. 19 Juni.. Jeg har hele tiden sagt, at jeg var sikker på at jeg ikke selv, kunne deltage alene og havde faktisk planlagt, at jeg på Mandag, ville skrive til sagsbehandleren, at jeg ikke ville med, men at hun bare kunne ringe til mig, når det hele var afgjort.

I Torsdags var jeg så til min månedlige samtale, på Psyk og min kontaktperson der sagde så: Hvad er det værste der kan ske Jeanette, måske er det også en udfordring for kommunen, at du er med, for der er nok ikke ret mange, der selv deltager og du vil jo gerne.

Hendes ord flyver rundt under håret, som om jeg er ved at få en hæklefejl i kysen. Dog giver hendes ord også mere og mere mening for mig. Jeg er jo kommet rigtig langt og siger selv hele tiden, at jeg faktisk ikke har et problem med angsten mere, hvorfor skal den så bestemme over mig, denne gang.

Så om jeg kan det eller ej, har jeg hermed besluttet : JEG GØR DET SGU!

Det er egentlig en ret fed fornemmelse lige nu, men jeg ved også at angsten, nok skal spille mig et pus, men den skal ikke få lov til at styre mig. Lige nu glæder jeg mig faktisk lidt, selv om uvisheden siger noget andet, derinde bag mine andre hæklefejl.

Husk at følg mig på Facebook :https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

4 kommentarer:

 1. Du vil helt sikker mange gange inden dagen komme i tvivl om hvad du skal. Find det her indlæg frem og husk på at da du tog beslutningen var dét de gode tanker der vandt. Fortæl din angst at du ikke vil lade den styre dig og slet ikke i de beslutninger som er vigtige for dig.

  Afsted med dig - Og god fornøjelse :)

  SvarSlet
 2. Normalt når jeg tager en beslutning, holder jeg også ved og det vil jeg også bare denne gang... Så tror nok det skal gå.. men ja du har ret... jeg kan lige kigge her igen hvis noget skulle gøre mig i tvivl.. Mange tak for din kommentar.. Elsker når folk skriver noget til mig.. :)

  SvarSlet
 3. Jeg lider selv af angst, og jeg ved, hvordan angsten pludselig kan få en overtalt til ikke at gøre noget, man faktisk gerne vil.
  Men baer kæmp imod, og ja kigge tilbage på dette indlæg(:
  Og godt, at du holder ved dine beslutninger. (:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg har bare besluttet mig... Jeg skal, jeg vil og jeg kan.... så jeg tror nok det skal gå... tak for din kommentar... elsker når folk skriver.. :)

  Jeg tager lige en kigger på din blog... :)

  SvarSlet