google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Privatlivets fred.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. juni 2012

Privatlivets fred.

I min Spørgerunde, er jeg blevet spurgt lidt om Privatlivets fred, af min gode internet ven Maxx. Ja og selv om jeg ikke helt ved, om jeg kan svare på hans fornemme spørgsmål, så vil jeg i hvert fald prøve. Så Maxx, jeg tænker lige en tanke, for dig og ser hvor den føre hen.

Jeg er en person, der bruger internettet rigtig meget, især de sociale medier, som feks Facebook, Twitter, Msn, Google+ osv. Jeg virker nok som en person, der er enormt åben og som deler alt, hvad jeg laver eller gør, men jeg har bestemt også, mine grænser. Jeg kunne aldrig finde på, at udstille nogen eller skrive noget ondt om nogen. Noget af det, jeg hader aller mest, er hvis folk feks skriver noget i deres status, der kan indlede til misforståelser, negativ stemning eller en stor diskussion. Der findes altså bare ting, som jeg ikke synes høre hjemme, til offentlig skue, også selv om jeg tit udstiller mig selv for alle. Har du et problem med nogen, så lad nu være med at brug Facebook. Snak med personen og løs problemerne, uden for internettet.

Jeg høre tit folks bekymringer om, om jeg tænker over, hvad jeg skriver på nettet, i forhold til feks Kommunen og der vil jeg faktisk gerne understrege, at jeg ikke har noget at skjule. Selv om jeg er førtidspensionist, må jeg gerne leve et liv, som alle andre. Jeg må gerne, tage ud og spise med kæresten, slå græs for mine forældre eller hjælpe min farmor med at vaske gardiner. Det er ting der holder mig igang og det er ofte de ting, der gør at jeg ikke bare sidder hjemme, på sofaen og ynker over det liv, jeg nu engang er blevet placeret i.

Nogen synes nok, jeg er lidt for åben og at jeg deler, lidt for mange ting på nettet. Ja og de har sikkert helt ret. Jeg bruger det alt alt alt for meget. Jeg er bare ikke altid, lige god til det der de kalder IRL og da jeg ofte, har et ret alvorligt socialt behov, så er det min måde, at gøre det på og samtidig slappe af.

Ja og der er jo også lige det der.... Hvor Privat er feks Facebook, selv om jeg har prøvet at spærre den, så det kun er venner, der kan se med. Alle taler om det og ingen ved det. Det jeg ved er dog at selv om, jeg har spærret min Facebook, så tror jeg ikke helt på, at mine ting ikke flyver ud, i det der de kalder cyberspace og lander et eller andet sted, uden jeg ved noget om det. Så derfor ligger det da i mit baghoved, at jeg ikke skal skrive noget, hele verden ikke må vide. Ja og igen vil jeg gerne understrege, at jeg ikke har noget at skjule og gerne må leve, et almindeligt liv, som alle andre.


Ja det er så, hvad der sker når Maxx, spørg mig om noget, jeg til at starte med ikke aner hvad jeg skal svare på, men så kommer der alligevel, nogle ord ud igennem fingerne. Ja og Maxx, jeg håber lidt det gav dig det svar du søgte. :)

Håber i alle sammen får en super dejlig dag og pas på jer selv derude i Cyberspace.

Husk at i kan følge min side på Facebook - Husk at klik -synes godt om-
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

3 kommentarer:

 1. Lækkert svar, vender lige tilbage senere.

  SvarSlet
 2. Som lovet...
  Synes det er et fantastisk svar.
  Du har tydeligvis både gjort dig tankerne og erfaringerne.
  Dejlig fornuftig tilgang. Gad dog godt se andres reaktion på dine tanker.
  Jeg må jo ikke snakke om sådan noget her, så bliver jeg for nørdet og fanatisk ;)

  SvarSlet
 3. Ha Ha.... Jo det må du gerne, bare du holder en ordenlig forstående tone.. :)

  Er glad for du kunne li svaret... gjorde mig meget umage for at komme frem til alle ting jeg troede du selv havde i tankerne.. Ha Ha...

  Håber også der er flere der vil kommentere indlægget, men det er ikke sikkert det sker.. :)

  SvarSlet