google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hvor slukker jeg henne???
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. juni 2012

Hvor slukker jeg henne???

Som i kan læse i mine sidste mange indlæg, har revurderingen af min pensionssag, taget rigtig mange kræfter, så derfor har jeg besluttet at jeg lige skal geare helt ned, virkelig helt derned, hvor det ender med kedsomhed, inden jeg vender tilbage til overfladen.

Lige pt skal der virkelig ikke ske noget og det passer mig rigtig godt. Slapper af, spiller lidt Sims3, laver kun lidt små ting i hytten og gør det ting jeg gider. Resten må vente lidt endnu. Tankerne skal slukkes helt, inden jeg igen kan finde overskud og energi.

Det er ikke altid nemt at slukke for sig selv. Mange med psykiske lidelser, vil helt sikker kunne genkende det. Tankerne køre bare og det eneste man ønsker, er hvis nogen skruer hovedet af, som en anden el-pære. Efter mange år med min angst og min personlighedsforstyrrelse, ved jeg nu hvad der skal til. Ofte er det at spille computer eller være sammen med nogen, der får en til at grine. Kan også være at se nogle film, man virkelig bliver fanget af. Det handler lidt om at snyde hjerne, til at slukke hovedet og tænke på noget andet. Ville da være lettere, hvis der var en tænd og sluk knap ikk??


Jeg kan dog tydeligt mærke, at jeg er på rette vej igen. Det er som om kroppen ikke er så smadret mere. Jeg kan overskue lidt mere for hver dag og samtidig er tankerne, også så stille ved at være under kontrol igen. Der er ved at være energi til alle de mange fester og fødselsdage, vi snart skal til. Glæder mig såå meget, til jeg er oven på igen og Sommeren kommer. Så skal livet igen nydes fuldt ud.

Håber i alle sammen har haft en fantastisk weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar