google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hæmninger.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. juni 2012

Hæmninger.

Som flere af jer nok har læst, i mine tidligere indlæg, så tog det rigtig mange kræfter, at skulle ha den pension sag revurderet. Det har taget alt min energi og jeg har været styret, rigtig meget af kontrol, her det sidste ½ år. En del af min personlighedsforstyrrelse, er nemlig at jeg lever et liv, fuld af kontrol, skal helst vide alt om alt, inde jeg feks skal noget. Hvorfor, Hvordan, Hvor, Hvem, Hvad osv. Tankerne er mange og i pressede tider, fylder de alt. Jeg har det i hovedet 24/7, selv om man måske ikke, altid lige, kan se det på mig..
 
Tirsdag d. 19 Juni fik jeg så endelig afgørelsen. Jeg blev tilkendt 3 års førtidspension mere.

De sidste par dage, har kroppen virkelig bare haft brug for at ånde ude. Kan mærke jeg hele tiden, tager dybe vejrtrækninger, helt ned i maven og puster langsomt ud. Det er virkelig en super lettende følelse og kan mærke kroppen, virkelig har brug for at ånde ud og langsomt vende tilbage til hverdagen igen.

I går gik det lige lidt amok.

Jeg havde besøg af en veninde og kunne tydelig mærke at vi, fra hun trådte ind af døren, havde svært ved at styre os. Vi var begge lidt overtrætte og fik hurtig gearet hinanden op, til totalt latterlige samtaler og et sprogbrug, som ikke er for kønt. Tiden gik alt for hurtig, så vi besluttet at det måtte ende i en pizza og nogle drinks. Det var som om, vi slet ikke kunne slippe hinanden og vi havde begge brug for, at slippe kontrollen totalt og bare smide alle hæmninger. 

Det er længe siden jeg har skabt mig sådan, men det var fandeme en fed fornemmelse. Normalt ville jeg fortryde en masse ting eller synes jeg havde været super pinlig. Denne gang fortryder jeg intet. Det er rigtig sundt for mig, at slippe kontrollen så meget og jeg kan tydelig mærke, at tankerne og kroppen virkelig havde brug for det. Flere har muligvis, set en masse af vores pinligheder, på Facebook i går aftes og ja meget af det, er røv pinligt, men jeg fortryder intet.

Vi leger lige lidt med Farfar's gamle briller.

Hvordan har du det med hæmninger og er du god til at slippe kontrollen totalt engang imellem???


Kunne være fedt, hvis i også ville følge med på bloggens Facebook side. Klik på linket, så bliver i sendt direkte derind og så skal i lige klikke -synes godt om-   https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker


2 kommentarer:

  1. Sådan ! Hvor er det stærkt, at du slap hæmningerne og ligefrem er ligeglad idag - for det var sjovt igår - længere er den ikke.

    Det er jo egentlig et stort skridt. Smukt :o)

    SvarSlet
  2. Nogen gange bliver man bare nød til at gi' lidt slip..

    Jeg havde det pisse sjovt og det er det vigtigste for mig.. :)

    SvarSlet