google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vente tiden blev forlænget..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. juni 2012

Vente tiden blev forlænget..

Kl 11.40 gik jeg ud af døren og var helt sikker på, at min sag ville være afgjort, inden der var gået 1 time. Igen blev jeg lidt snydt af kommunen..

Kørte på Kommunen og gik ind til møde, kun med en smugle angst. Blev præsenteret for 4 mennesker, jeg ikke havde mødt før. Fik en tår vand og prøvede at falde en smugle til ro. De fortalte lidt om, hvem de var og hvad vi skulle snakke om. Først ville de snakke lidt med mig, så ville de snakke alene og i morgen kunne jeg så ringe på kommunen og få afgørelsen... Aaargggghhhh.... Bestem ikke en god måde, at starte et møde på. Synes det er virkelig dårligt informeret, fra deres side af. Har flere gange spurgt min sagsbehandler, om hvordan sådan et møde foregik og det kunne hun faktisk ikke fortælle mig. (Man burde lave en folder faktisk)

Nå, men mødet gik igang, de havde en masse spørgsmål, om hvordan de sidste 3 år er gået og om hvordan jeg har det, lige nu. De var også interesseret i, hvordan jeg ser fremtiden og om jeg evt en gang, kunne se mig selv i job. Synes faktisk mødet gik okay og de var også ret flinke. Fik sagt de ting jeg ville og det jeg kunne nå på kun 15 min. Ja, du læste rigtig, jeg var der kun 15 min. Jeg er lidt chokket over, at de nu ikke fik brugt de 30 min, der egentlig var sat af til det. Jeg kan se bagefter, at jeg kunne ha sagt, mange mange flere ting, men lige når man sidder i det, er det sku svært at holde fokus og koncentrere sig.

Men Men Men: JEG GJORDE DET FANDME. Jeg kom igennem det og det gik faktisk okay, synes jeg selv. Det er virkelig en sejr for mig, at jeg bare deltog i mødet og det nåede jeg også at fortælle dem.

Efter mødet, satte jeg mig ud i bil, pustede ud og fik pulsen lidt ned igen. Krop var nu fuld af raseri, over at jeg igen, skulle køre fra kommunen uden en afgørelse. Havde virkelig håbet, det hele ville være overstået i dag, men nej nej. Svaret kan jeg ringe og få i morgen...

Startede bilen, skruede op for musik og satte kursen. Havde brug for at fortælle nogen, at jeg bestemt ikke var tilfreds, med at jeg ikke kunne få selv svaret i dag. Kørte hjem til min mor, hun stod næsten og ventede på mig i indkørslen, selv om hun ikke vidste jeg kom, havde hun lidt gættet det. Da jeg steg ud af bilen, sagde hun: du ser ikke trist ud, hvordan gik det. Ja jeg er ikke trist, men pisse sur. Vi satte os på terrassen og så gik hele eftermiddagen ellers med at knævre. Noget vi faktisk er mestre til.

1...2....3... Hov Klokken er sku da fem, kunne være jeg skulle finde ham den dejlige og finde ud af noget aftens mad. Vi blev enige om, at når kommunen er så dumme, at gi mig en dags vente tid mere, så gider vi sku ikke lave mad. Så vi kørte på Mamma's i Odense og delte en pasta ret og en pizza. Efter maden kørte vi lige en tur, rundt om skovsøen og så ellers bare hjem på Randi (sofaen).

Hvis du er nysgerrig for hvad der er sket før dette indlæg så læs indlægget : Vente tiden slutter kl 12.00.

Husk at du også kan følge bloggens Facebook side: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

Glæder mig nu bare til det hele er overstået i morgen... :)


6 kommentarer:

 1. Åh, hvor belastende med mere ventetid. Håber alt går i orden imorgen, så kan komme ud af vakuum tilstanden. Kh. Pernille

  SvarSlet
 2. Ja det er til at blive idiot af.. Skal bare ha det ud af verden.... NU blev der sagt.. ha ha :)

  SvarSlet
 3. Sender dig lige en stor krammer! Fedt at du kom afsted. Det er sgu sejt. Så nu skal du kun sove én gang mere ;)

  SvarSlet
 4. Tak søde.... Kæmpe Kram tilbage.. Jeg er også meget stolt af mig selv og ja det er kun en dag mere... Selv om det er hårdt...

  SvarSlet
 5. Skide sejt gået, at du deltog.
  Og nu er det snart imorgen. Hvor du kan få svar :-) Håber du kan få sovet lidt, eller læst, eller set en film eller noget - så ventetiden ikke føles uendelig.
  Jeg er sikker på du får det svar du ønsker at få, imorgen når du ringer. :-) Tanker herfra

  SvarSlet
 6. Hej Silje... Mange tak for din søde kommentar... Jeg synes selv jeg er mega sej og var en meget stor sejr for mig bare at deltage.. så det er en fed fornemmelse.

  Jeg vil prøve at få tiden til at gå også også få noget søvn.. Har sovet så dårligt den sidste tid og bliver nok heller ikke godt i nat, men derefter er jeg sikker på det bliver bedre.. :)

  SvarSlet