google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vente tiden er forbi.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. juni 2012

Vente tiden er forbi.

Sikke en nat. Har virkelig sovet helt vildt åndsvagt. Kunne bare ikke finde roen og da jeg endelig var faldt i søvn, gik der kun kort tid så vågnede jeg igen.

Kiggede på uret kl 9.08 og kunne bare ikke ligge, under dynen mere og kæmpe for lidt søvn. Så op af sengen og direkte ind på Randi (sofaen).

Startede med at tænde min pc og skrive til min sagsbehandler, om hun havde en afgørelse til mig. 2 min efter ringer min telefon og det er så hende. Hun starter faktisk med at sige undskyld. Hun var selv lidt chokket over, at jeg ikke havde fået afgørelsen i går og hun var meget ked af, at den her kontrol sag, havde taget så lang tid. Hun sagde også, at hvis der var noget hun kunne gøre eller hvis jeg feks om 1½ år havde lyst til lidt at lave, så skulle jeg endelig bare kontakte hende.

Ja og så kom det... Må hellere fortælle dig nu, at du er blevet tilkendt 3 års førtidspension mere.

Endeligt en afgørelse, selve svaret havde jeg lidt gættet, men vente tiden har været ½ år, i helvede for mig. Har taget så mange kræfter og de sidste mange uger, har jeg stort set intet kunne lave og søvnen har været rigtig skidt.

Nu er det helt overstået og kan mærke kroppen er ved at puste ud. Jeg er sikker på, jeg i løbet at de næste par uger, kommer mig helt over det og igen får min hverdag tilbage.Jeg er så lettet og rigtig glad for, det endelig er overstået.

Så kommer tanken: Hvad mon der sker om 3 år??

Ja desværre er det sådan mit hoved fungere, må desværre bare leve med det.

Jeg er stadig meget stolt over at jeg deltog i mødet i går, det var en stor sejr og det går mig så glad.


6 kommentarer:

 1. Dejligt! Tillykke! Nu, må du prøve at slappe af og "glemme" lidt igen.....Nyd dit liv, det tror jeg faktisk du er rigigt god til:-)

  Knus Tina Jørgensen

  SvarSlet
 2. Tillykke, Jeanette. Hvor dejligt og alligevel (for mig) uforståeligt. Hvorfor tilkender man dig kun pensionen 3 år af gangen? Er der en formodning/forventning fra systemets side til, at det kun er en tidsbegrænset periode, at du har behov for det? Kh. Pernille

  SvarSlet
 3. Husk nu at leve i dag, de 3 år skal nok gå af sig selv. Og når tid, kommer råd.

  årh Gud, hvor ordsprogsagtigt. Men gør det nu bare, du ved jeg har ret ;)

  SvarSlet
 4. Pernille lige på det punkt tror jeg kun det handler om at jeg er så ung.. Jeg er kun 27 år og de vil ikke gi mig en permanent pension når jeg er så ressource stærk, for at bruge deres ord... jeg har heller ikke selv planer om at være på pension resten af livet, men de stresser mig meget at den skal tages op hver 3 år, men de vil ikke gi mig en permanent.. men psyk mener at de kun må gi mig en begrænset 2 gange.. 3 gang skal de gi mig en permanent, tror jeg... det mener jeg psyk har sagt til mig.

  SvarSlet
 5. Kære Jeanette. Tillykke med du kan tage den med ro de næste 3 år. Håber du kan finde tilbage til roen og nyde den sommer, vi forhåbentlig går i møde i disse måneder. Jeg kan godt forstå, din hjerne lige strejfer: Hvad så om 3 år? Nu ved jeg ikke, hvad slags hjælp du får, men hvis du går til nogen form for samtaler, så kunne det være en mulighed at arbejde lidt med, at tage en dag af gangen. Sender dig de varmeste tanker. Mvh. Helle.

  SvarSlet
 6. Jeg er på psyk 1 gang om måneden og snakke med en. Det er stort set den eneste behandling jeg får.. Vi snakker meget om at jeg skal give lidt slip og prøve at glemme kontrollen selv om den er en stor del af mit liv. Jeg arbejder hele tiden med det og det skal nok blive bedre med tiden.. Mange tak for din kommentar, elsker når i skiver til mig.. :)

  SvarSlet