google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Egeskov Slot.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. juli 2012

Egeskov Slot.

Kæresten har siden før feriens start, nævnt at han gerne ville besøge Egeskov slot, i ferien. Ingen af os kunne rigtig huske stedet og jeg er sikker på det er 20 år siden, jeg har været der, hvis jeg overhovedet har været der.

Svigermor ville gerne med en tur derned. Så vi pakkede en køletaske og hun bryggede en kande kaffe. Vejret var vi ret usikre på, men kan man være anden her i dk lige pt..?
Det var ikke det hele der fangede min interesse, men det var bare en super dag. Vejret var med os, hverken for varmt eller for koldt. Vi kunne nyde en frokost, i en sød lille gårdhave og naturen omkring slottet, er virkelig super smukt. Man får hurtig en lidt kedelig ferie dag, til at blive til en dejlig oplevelse.

I købmandsmuseet var det også lidt sjovt. Der hang nogle gamle billeder af en købmandsforretning, som Svigermor kunne fortælle en masse om og hendes forfædre. Det giver oplevelsen af den del, noget helt andet og specielt.

På Egeskov Slot har man også mulighed for, at komme op i træerne og gå. Desværre gjorde vi det ikke og jeg synes virkelig de hængebroer oppe i træerne, hænger højt. Kan dog mærke at jeg lidt fortryder i dag, at jeg ikke gjorde det. Dog ved jeg at jeg nok skal nå det en dag. :)2 kommentarer:

  1. Det lyder dejligt. Hængebroerne når du nok en anden gang. :)

    SvarSlet
  2. Ja det må jeg nå en anden dag. Måske en dag hvor der ikke er så mange mennesker så man hurtig kan komme ned igen.. ha ha

    SvarSlet