google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Super weekend.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. juli 2012

Super weekend.

Jeg har i en uges tid nu, haft angsten lidt inde under huden. Havde så mange ting, i denne weekenden og når jeg at lidt presset, så er angsten bare en del af mig. Den ligger lige under huden og er klar til at vise sit klamme ansigt, engang imellem. Heldigvis har den slet ikke været fremme i weekenden. Det gør mig så glad og stolt, når jeg klare nogle ting, jeg ved jeg har været lidt nervøs for og som jeg for et par år siden, aldrig ville ha kunne klaret. Familien har været gode til at hjælpe mig. Elsker at kunne køre med nogen af dem, når vi skal til fest. Det er som om, det bare gør det hele lidt lettere når vi er flere, der ankommer samtidig og jeg ved heldigvis, at når jeg først er ankommet, så skal det nok gå.

Lige et par hurtige fra mig:

Klarede weekenden super og det gør mig så lettet, glad og stolt.

Har virkelig nydt at se familien, ikke alle man lige ser så tit desværre.

Kæresten gør mig glad og lykkelig hvert sekund, minut, time, uge, måned og år. Jeg elsker dig <3

Solen er kommet lidt til Danmark igen og den fylder min krop med glæde og energi.

Er stolt over alle mine fætre og kusiner, især de to som lige har fået hue på. Tillykke..

Min Bror og svigerinde er helt tosset med Turf, synd det ikke kan køre på iPhone endnu.

Skal se friluftsteater i aften. Glæder mig helt vildt.

Er gået op for mig at der snart kun er 2 år tid jeg fylder 30 år. Hvornår fanden er jeg blevet så gammel.

Livet er ingen leg, vi skal alle igennem vores kampe og vi lære også alle noget af det. Jo flere kamp man kæmper, jo lettere bliver livet med tiden, men det tager kræfter og imens man er i det, kan man ikke se vejen frem. Jeg har lært at der er en vej og at der findes et lykkeligt liv. Den tanke gør mig endnu mere glad..

Rigtig dejlig søndag til jer alle sammen og tak til alle for dejlig selskab hele weekenden. Det har været super at se jer alle sammen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar