google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg overraskede mig selv.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. juli 2012

Jeg overraskede mig selv.

Har ikke fået blogget så meget på det sidste, men sådan er det vel bare i perioder. Synes faktisk jeg har meget at sige, men lige i dag vil jeg gerne bruge indlægget på at rose mig selv.

I weekenden har der været det årlige kræmmermarked i byen. Vi plejer at mødes ved os og nyde vejret og nogle kolde drikkevare, inden vi går der over. Har været fast tradition i mange år efterhånden. Det er altid en dag, som jeg glæder mig meget til, men det tager også altid lidt kræfter, selv om jeg prøver at slippe kontrollen lidt..

I år gik det faktisk rigtig godt og smertefrit. Dejligt at se alle de dejlige og glade mennesker igen. Jeg er virkelig glad for at i kom og gav os en fantastisk dag.

Jeg vil som sagt også gerne rose mig selv. Jeg har i mange år, gerne ville ha en tragus piercing, men pga angsten, er det svært at få bestilt en tid, i så mange dage i forvejen, men i fredags på markedet var der så en piercer og upti wupti, så gjorde jeg det. En tragus piercing sidder i det lille brusk stykke, der er inde i øret. Det er bare lettere når det er spontant og jeg er rigtig glad for jeg gjorde det og pierceren fik også at vide, at jeg havde angst og han ville gerne gi mig en god oplevelse. Jeg gjorde det og er stolt over at jeg ikke, lod angsten tage over.

Der er en ting mere jeg vil rose mig selv for. Før jeg blev syg, elskede jeg alle forlystelser og ville prøve det hele og intet kunne stoppe mig. Igen har jeg ikke været i et tivoli i mange år og har heller ikke turde nogen former for forlystelser, de sidste 6 år. Ja og i kan næsten gætte det. Den angst kom jeg mig også over i weekenden. Muligvis fordi jeg havde fået lidt at drikke osv, men jeg gjorde det og det var også en personlig sejr for mig... Weeeeeee....

Fedt at jeg kan mærke at det går den rigtige vej og der hele tiden er flere og flere ting jeg kan..

2 kommentarer:

  1. Hvor er det flot at du overvandt din store frygt og dejligt at du tør rose dig selv!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det var helt vildt fedt og jeg synes jeg bliver bedre til at rose mig selv. :)

      Slet