google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Dagen er gået for hurtig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. november 2012

Dagen er gået for hurtig.

Selv om jeg faktisk stod ret tidlig op i dag og har haft flere vågne timer, så er dagen bare forsvundet alt for hurtig. Jeg vågnede kl 7.30 og kunne bare ikke sove mere. Kæresten var oppe og jeg nåede lige at sige god morgen til ham, inden han skulle på job. Jeg fik startet dagen, stille og roligt på sofaen. Kl. 9 kørte jeg så mod Odense. Skulle i Landsretten og vidne for en veninde. Vi var på et tidspunkt, til en fest på Heidi's og en fyr smed en flaske, i hovedet på hende. Nu er det overstået og han fik en dom på 3 måneders fængsel. Både min veninde og jeg er tilfreds med hans dom og at vi nu kan ligge det fra os igen. Bagefter kørte jeg en lille tur forbi min svigermor, der er altid så hyggeligt og hun var igang, med at pynte lidt til Jul. Hun tilbød mig egentlig at vi kunne spise et stykke rugbrød sammen, men jeg havde den vildeste lyst til at sandwich. Så hurtig ind til Submarine og hente frokosten og så var det bare hjem, hænge vasketøj op, spise min sandwich og så en velfortjent morfar på Randi (sofaen).

2 timer efter ringede min alarm på mobilen. Jeg er rigtig dårlig til at vågne, efter sådan en dejlig morfar og det er også grunden til at jeg helst ikke sover om dagen. Fik hevet mig selv op af sofaen og gik en tur ud på altanen, for at få lidt frisk luft i kinderne. Ja og så var det ellers kun lige lidt damp på min e-cigaret og en tår at drikke, inden jeg igen skulle ud af døren. Hentede kæresten ved bussen, en hurtig tur forbi lægen, hvor han lige skulle ha sådan et alm sundhedstjek og så troede jeg, at vi bare skulle handle og hjem igen. Det var han dog ikke helt enig i. Vi nåede kun lige ud fra lægen og havde sat os ind i bilen, så begyndte han at hviske noget. Som et andet lille legebarn, der gerne vil et eller andet, men ikke rigtig tør, sige hvad det er.. Ha Ha. Efter nogle minutter gik det op for mig at han gerne ville en tur til Odense og købe et computerspil, der lige er udkommet. Tror det hedder Farcry3. Som den fantastiske kæreste jeg er, så sagde jeg da selvfølgelig ja. Vi kom til Odense, han fik sit spil og så stod vi så der, klokken var næsten 18 og vi havde glemt alt om at planlægge aftensmaden. Vi var helt blanke og sad i en parkeringskælder og kæmpede med at finde på noget. Det endte så med at vi kørte ind og fik, all you can eat- Asian Taste Buffet. Derefter var det ellers bare hjem, slappe af, i bad og hænge ud på sofaen.

Glemte lige nævne at min kæreste havde en gave med hjem fra Børnehaven i dag. Da jeg hentede ham ved bussen, nåede han kun lige at sætte sig ind i bilen og så greb han fat om min hånd og satte dette fine smykke på mit håndled. Det er faktisk nr 2 smykke, han har lavet til mig inden for 1 måned.


Er han ikke bare dygtig??

Nå, men nu vil jeg pakke mig lidt sammen og hoppe i seng. I morgen starter en fantastisk weekenden, sammen med min dejlige kæreste. Glæder mig så meget. Rigtig dejlig weekend til jer alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar