google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Falck tog mine kræfter..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. december 2012

Falck tog mine kræfter..

For helvede altså.. Nogen af jer læste nok den anden dag, i indlægget - Falck udfordre mig.  At bilen var i stykker og at jeg derfor måtte ha Falck, til at komme og hente den. Den blev fixet og kunne så køre i et par dage igen. Dog varede lykken ikke så længe. I går stod generatoren, så hele af. Igen måtte Falck så komme og fragten den ud til min mekaniker. Dog tog det godt nok pusten fra mig. Den først mand fra Falck kom, han insisterede på lige at sætte lidt strøm til bilen. Han nægtede at høre på mig og det endte så med røg og gnister fra bilens batteri og generatoren. Så hvis ikke generatoren var i stykke, så skete det der. Han prøvede også at få bilen op, så han kunne slæbe den, men måtte opgive det. Han nægtede at køre med den og derfor skulle der så komme en ladvogn, i stedet for. Falck mand nr 2 kom så, Han kom ikke med en ladvogn og måtte fortælle ham, at hans kollega, der lige havde været der, havde nægtet at køre med den, fordi der er skørter på. Han ville så ikke engang prøve og måtte ringe til centralen og endnu engang, måtte jeg vente på en Falck bil. Tiden var lige der ved at rende fra mig, jeg skulle i bad, bage boller og afsted til min Mormor. Langt om længe kom Falck bil nr 3. Heldigvis kom han med en rigtig ladvogn og jeg fortalte ham det hele og han var så sød. Han sagde. Gi' mig bare nøglerne, så tager jeg mig kærligt at bilen og du kan så bare smutte ind og gøre det du skal nå.

Magter virkelig ikke biler der går i stykker, især ikke her op til jule. Min december har været så perfekt, men dette kan virkelig slå mig ud af kurs. Jeg prøver at ligge det fra mig, men det er ikke let. Jeg får det næsten fysisk dårligt over det. Føler min frihed bliver taget totalt fra mig. Glæder mig så meget til den er lavet og jeg igen kan nyde december. Skulle meget gerne kunne hente den i morgen. Håber ikke den første Falck mand har ødelagt mere. Har snakket med forsikringsselskabet og de sagde, at hvis der er gået noget i stykker, skal jeg bare ringe og anmelde det som en skade.

Puhaaa... Putter lige bilen og Falck i en lukket kasse for i dag. Kan ikke magte flere tanker om nogen af dem. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar