google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fra i morgen..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. september 2013

Fra i morgen..

Sygdommen er næsten ude af kroppen nu. Derfor skal jeg seriøst være rigtig voksen-praktisk i morgen. Har ikke lavet en skid i over en uge nu. Der trænger så meget til at blive gjort rent. Det er ikke sikkert jeg kan nå det hele på en dag, men jeg vil gøre hvad jeg kan. Øv hvor jeg hader at gøre rent, men det skal jo gøres. Elsker dog virkelig den der fornemmelse, man får i kroppen, når det er overstået.. Det er vidunderligt.

Ud over at være voksen-praktisk i morgen, startet vi også på den sunde livsstil igen. Jeg har hele sommeren over, haft det lagt på hylden, men nu går den ikke mere. Så dagen i morgen starter med at kravle på vægten og få handlet en masse sunde ting ind. Jeg gå ikke lige igang med træningen fra i morgen, men rengøring er vel også lidt motion?? Træningen må komme fra i næste uge, regner jeg med.

Jeg er utrolig spændt på hvordan det skal gå med alt det sunde, mine smagsløg har virkelig forandret sig siden jeg stoppede med at ryge. Jeg er totalt smags forstyrret. Det er som om alt bare smager helt anderledes. Lysten til mad lige pt er generalt ikke særlig stor. Hvis jeg kunne slippe for at tænke på det, ville jeg nok aller helst det, men man kan ikke blive ved med at lukke sine øjne. Jeg ønsker ikke at få alle de dumme sygdomme, der kan følge med overvægt. Så hvis jeg skal starte forfra igen og igen, gør jeg det gerne. En dag må det da lykkedes for mig. Så jeg kravler op på hesten endnu en gang.

Jeg har også en gruppe på Facebook der hedder Sundt, som virkelig kan støtte og motivere mig.


2 kommentarer:

  1. Kender det alt for godt. Jeg er blevet ret motiveret til at holde mig fra søde sager (indtil videre i hvert fald), så må vi se om det holder :) For mig er en af de sværere ting det med at spise de gange om dagen jeg nu skal - hende lægen i Odense sagde jeg skal spise 6 mindre måltider om dagen, fordi jeg ikke spiser ret meget af gangen, men synes bare det er svært. Her hvor vi bor nu, er der heller ikke meget ved at gå, men når vi flytter ved jeg vi kommer til at gå rigtig meget, så det skal nok også hjælpe :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan ikke spise 6 gange om dagen.. Det bliver nærmere til 4-5 gange.. Hvis bare jeg holder mine 3 hoved måltider er jeg meget tilfreds med mig selv... Sidste år tabte jeg mig 12 kg og de 10 kg har jeg taget på igen.. Jeg er nu lige kommet over 100 kg igen.. Den vægt skal bare ned.. for mig behøver det ikke gå hurtig, bare den går ned. Jeg er ikke specielt motiveret pt, men der er ikke noget at gøre, det skal bare lykkedes.. Skal bare sørge for at det ikke bliver for surt.. Jeg er heller ikke god til bare at gå nogle ture. For mig skal der helst være noget at gå efter.. Derfor bruger jeg meget min endomondo app... og jeg har en kæreste der elsker at være med og som også er rigtig glad for at skære grøntsager osv.. Uden ham ville det nok aldrig lykkedes for mig.. :D

      Slet