google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kylling i Rømertopf.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. september 2013

Kylling i Rømertopf.

Som jeg nævnte i mit indlæg i går, er vi tilbage på den sunde livsstil. 
Så i dag ville jeg prøve at lave en kylling i min Rømertopf.
Det er første gang jeg forsøger mig med en hel kylling i den.

 
Startede med at skære nogle rodfrugter og komme i bunden, med lidt vand.
Så ordnede jeg kyllingen og rev lidt citronskal ud over.
Fyldte kyllingen med en hel citron i skiver og 1 æble i skykker.
Kom lidt olie og krydderier på kyllingen, låget på og så i ovnen.
Den fik 1 ½ time ved 200 grader og de sidste 10 min var uden låget.


 
Ja, det er jo ikke fordi den er vildt smuk, men nøj det smagte himmelsk.



Vi fik lidt bulgur-salat og Tzatziki til.
Der var faktisk også en del tilbage og det tror jeg vi laver en suppe af på Onsdag.

4 kommentarer:

  1. Mmh, det ser bare godt ud!

    - Anne

    SvarSlet
  2. Nøj det ser lækkert ud... Det tror jeg vi må prøve en dag...

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smagte rigtig godt og kan helt klart anbefales..
      Jeg er ikke selv så glad for kyllige filet. Synes hurtig det bliver kedeligt, men det her er mums.. :D

      Slet