google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Et lille smut til Århus.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. oktober 2013

Et lille smut til Århus.

I går var jeg en lille hurtig tur til Århus. Min kammerat skulle til en casting og da han var lidt nervøs, valgte jeg at tage med ham. Jeg skulle så bare lige ha 2 timer, til at gå i Århus i går aftes. Jeg valgt en gå mig en tur rundt i byen og turfe lidt. Jeg nåede at se en hel masse, tage 10 zoner og bare nyde vejret. Heldigvis var det lige tørvejr i de 2 timer, så det var bare perfekt. Jeg tror der er ca 10-12 år siden jeg sidst var i Århus og hvor er det, altså bare en dejlig by.


Det føles også som om der er meget mere liv i Århus, end feks Odense. Der var mange mennesker selv om det var aften. Deres cafe live om aftenen, var hyggeligt og folk sad sørme også udenfor. Der er Odense, meget mere dødt. Bestemt en by jeg fremover gerne vil besøge lidt mere, der er jo kun ca. 1½ time derover. Ja og måske skulle jeg en dag udfordre mig selv lidt og kravle op og se udsigten ved Aros - Your Rainbow Panorama 

Aros - Your Rainbow Panorama

Alt ialt var det en rigtig hyggelig tur og de 2 timer, jeg havde at vente i fløj bare afsted. 
Ja og super hyggeligt at se min kammerat igen, det var alt for længe siden.
Hvad synes du om Århus og har du været oppe og se udsigten?

4 kommentarer:

 1. Det er godt nok også længe siden jeg har været i Århus og bare gå rundt. Altså, jeg har været i Ikea og været til noget konference deroppe indenfor de sidste 5 år, men det er da også det eneste :) men det er en hyggelig by :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en tur værd synes jeg. Kunne være du kunne lokke manden med en dag ;)

   Slet
 2. Ja, Århus er faktisk en dejlig by :-) Nogle gange gad jeg godt at bo lidt tættere derpå. Da jeg gik i behandling på Center for spiseforstyrrelser, kom jeg der tre gange om ugen, men efter jeg blev bevilliget den her behandling, er jeg flyttet noget længere væk :-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan faktisk bedre li Århus end København.. Århus har en helt anden charme, så der ikke er ret mange andre byer der har.. :) Selv om du bor et stykke væk, så er det virkelig en tur værd.. ;)

   Slet