google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vand, regnbue og pasta.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. oktober 2013

Vand, regnbue og pasta.

Jeg skulle egentlig ha været en tur i svømmehallen i dag, med min svigerinde, men hun har travlt med at gøre klar til barnedåb, så vi droppede det. Så i dag har jeg sovet længe og selv da jeg vågnede, gad jeg ikke at stå op, så lå bare 1 til 2 timer i sengen og så noget tv. Det blev også til morgenmad på sengen. kl 12.30 kunne jeg ikke mere, så sprang op af sengen og fik lave lidt små ting. Vasketøj, oprydning og støvsugning. Solen skinnede, så jeg fik lyst til at komme lidt udenfor. Besluttede derfor at jeg ville hente kæresten fra job og hvis jeg lige kørte lidt før, kunne jeg nå at turfe lidt på vejen. Ja sorry, men jeg er blevet lidt tosset med det der turf.

Smukt vejr da jeg kørte hjemmefra, men da jeg kom til Odense regnede det.. Øv, dog fik jeg taget et par turf zoner og solen kiggede da forbi ind imellem. Feks her ved Munke Mose.


Da jeg havde været lidt rundt i Odense, måtte jeg tilbage til bilen og så ud, for at hente Søren.
 Nåede også lige at fange en regnbue, da jeg holdt for rødt i et lyskryds. 


Da jeg havde hentet Søren var det hurtig ind og handle, hjem og lave aftensmad. Egentlig vil jeg gerne spise sundt og tabe mig lidt, men motivation er bare ikke ret stor. Jeg gør alt hvad jeg kan for at passe på, men er faldet alt for meget i de sidste 1½ uge. Jeg ved det nok skal blive bedre, men det er svært lige nu. Til aftens endte det også ret galt, vi fik pasta, med kylling, bacon, grøntsager, fløde, pesto, parmesan og gorgonzola. Der er alt for meget fedt i, men sådan blev det altså i dag. Det smagte dog mega godt og kærester gav det karakteren 9-10 ud af 10. Virkelig en af yndlings retterne. :D


Aftenen er bare gået på sofaen, med tv og afslapning. Har også surfet nettet tyndt for at finde en bolero, sådan en skal man altså eje. Skal gerne bruge en til barnedåben i weekenden. Har også bestilt to billige på ellos, håber de når at komme til weekenden. Har lånt en af min svigerinde, så uanset hvad skal det nok gå. Nu mangler jeg kun at købe gave og finde nogle nylonstrømper Det er nok for koldt med bare ben og de er sgu også blevet lidt blege.

Skulle egentlig ha været til samtale på psyk i morgen, men hun har aflyst. Havde ellers virkelig glædet mig til den samtale og til at få tømt hovedet lidt. Tænker lidt at jeg så bare vil, bruge dagen på at få styr på de der sidste ting inden weekenden og måske blogge lidt. Nu må vi se, alle kort er åbne.
 

2 kommentarer:

  1. Okay, det mad der ser altså vildt lækkert ud :) bliver helt sulten.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smagte virkelig også bare alt alt for forbudt.. :P

      Slet