google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Årets første badetur.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. maj 2014

Årets første badetur.


Ja de fleste der bruger Facebook, har nok set at man kan nominere hinanden til at hoppe i bølgerne, men hvorfor vente på at blive nomineret, når man kan komme i helt frivilligt. Søren og jeg har været på stranden i dag i over 3 timer. Det var helt fantastisk. Vi havde køletasken med, så vi kunne snuppe lidt gul vandmelon eller en kartoffelmad, når sulten indfandt sig. Vandet var overraskende lækkert og jeg kunne nemt ha tage en tur mere eller to. Årets første badetur var helt kanon og glæder mig allerede til jeg skal i bølgerne igen. Jeg elsker bare at være på stranden. :D

Kan du li' at være på stranden? 

10 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare lækkert ud! :-) Bliver helt misundelig, for jeg har siddet indenfor hele dagen for at læse op til eksamen! ;-)
  Tror ikke jeg har været på stranden de sidste 10 år eller noget, desværre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan kun sige prøv det, prøv det... :D også selv om du ikke gå i vandet.
   Det er sundt for krop og sjæl at nyde en dag ved stranden.
   Omg 10 år... Jeg er ved stranden året rundt.. :D


   Knus <3

   Slet
 2. Hvor ser det dejligt ud :D Jeg er normalt ikke til strand ture, men jeg får helt lyst til det, når jeg ser jeres billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker stranden og kommer der gerne året rundt.. ja og bor der næsten om sommeren. :P
   Jeg synes du skal prøve en dag, evt tage en bog med og eller bare kigge på vandet, det er enormt beroligende. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Hvor ser det lækkert ud! Men vandet må da være noget så koldt endnu. Puha. Jeg kan godt lide at være på stranden, men er måske noget mindre strand vand hund end da jeg var mindre. Koldt, saltet og sandet badevand er ikke så meget mig. Men jeg elsker at soppe og samle sten og skaller eller grave i sand med røven i vejret. Eller nyde solen og en god bog på det tørre :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var meget overrasket, vandet var ikke så koldt som jeg havde frygtet og heldigvis var det så varm i dag at det var lækkert bare at ligge i solen og tørre. Jeg er nok lidt mere viking end de fleste, men selv kæresten hoppede i dag og synes det var okay.. Han plejer ellers at skrige som en kylling..

   Uanset om man bader eller ej er stranden jo fantastiske.. Der hvor vi besøger stranden er der også et kæmpe grønt område, der plejer jeg at holde fødselsdag. Så man behøver ikke være ved sandet hele tiden. Jeg elsker dog selv at være i sandet og helt tæt på vandet.. :D

   Slet
 4. Puha, det ser koldt ud... Jeg er normalt en stor vandhund, men vandet skal lige et par temperaturer højere op, før jeg springer i bølgen blå :)
  Men det ser ud, som om I har haft en hyggelig tur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super dejlig dag og faktisk var vandet ikke så koldt som jeg frygtede.. :D

   Slet
 5. Elsker det. Har bare ikke nogen der vil med mig... :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker det også og kommer der helt så meget som muligt.. ;)
   Synd at du ikke kender nogen som vil med, det er lidt kedeligt alene..

   Knus <3

   Slet