google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Cyklerne er klar.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. maj 2014

Cyklerne er klar.


Vores aften i går var super hyggelig. Vi startede med at grille en ørred, nogle asparges og noget feta med løg og tomater. Dertil fik vi salat og flute. Det var virkelig bare lækkert.

Søren havde pumpet vores cykler om eftermiddagen, så efter maden skulle de testes for første gang i år. Vi har ikke cyklet i ca 1 års tid, så nu skal det altså være. Det blev kun til en lille test tur og vi endte i min Mor have og fik en cola. Det var super hyggeligt og hendes nye solcellelamper er super søde. Det er vidst lidt svært at se på billedet.

Fra i morgen skal vi være sunde igen, jeg skal på sukker afvænning og dyrke noget motion igen. Jeg var på vægten den anden dag og det var enormt deprimerende. Jeg har taget ca 5 kg på, på ca en måned, så nu er jeg snart oppe på min max vægt. Jeg har også en tid ved lægen på onsdag, men tænker at hun nok ikke kan gøre meget andet, end af tilbyde mig lidt vejning og kost råd. Jeg ved godt jeg stopper det forkerte i hovedet. Nå, men nu prøver vi og så må vi se. Motivationen er ikke så stor, men jeg bliver nød til at prøve og Søren vil gerne være med. Hvis jeg gir den en skalle, kommer jeg hurtig under de 100 kg igen. Cyklerne er klar, så det er jeg også. :D

4 kommentarer:

 1. Nu ville nogle måske misunde mig - men jeg har bare SÅ svært ved at tage på.. Seriøst hvis man ser hvad jeg kan spise, ville man få et chok.. Spiser det min mor og bedsteforældre spiser til sammen til aftensmad.. Jeg taber mig derimod af ingenting.. Vil gerne overtage de 5 kg fordelt ud på mi Krop :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme at jeg ville ønske jeg bare kunne spise hvad der passer mig, men desværre ikke.. Og samtidig ved jeg også at det jeg har fyldt mig med på ingen måde er sundt eller gør noget godt for mit indre.. SÅ det er en kombination af at jeg gerne vil leve sundere men også gerne af med nogle kilo.. Jeg går ikke ind for slankekure, men sund og fornuftig livsstil.. Jeg har aldrig været så sukker afhængig som jeg er nu og det går bare ikke.. Min krop kan ikke klare det. Du må få alle de kilo du har lyst til :P

   Knus <3

   Slet
 2. Du er sej! Men jeg får lyst til at sige, at du ikke skal være for hård ved dig selv - små skridt er også okay. Altså, jeg mener bare nu, når du vil forsøge at leve sundere - jeg håber, du kan lade være med at dunke dig selv i hovedet, hvis du ikke taber et eller to kilo på den første uge. Alle de der mirakelkure holder sikkert ikke rigtigt alligevel - små skridt er helt okay! Du har så meget andet at kæmpe med også :-) Måske er du allerede opmærksom på det og er god til at anerkende de små skridt. Hvis jeg kender dig ret, så tror jeg faktisk, at du er det. Jeg fik bare lige brug for at sige det alligevel :-)

  Knus og tanker til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heldigvis ret fornuftig hvad det angår, så der kender du mig godt.. ha ha..

   Jeg er ikke til slankekure, de virker ikke alligevel, for min handler det om livsstil og sund fornuft og samtidig skal jeg passe på mig selv... Planen er at træne to gange på en uge og så evt cykle lidt ture ved siden af.. og det er heller ikke sådan at jeg ikke må nyde noget som helst.. dog skal jeg lige vænnes fra det sukker og det kommer nok til at tage lidt kræfter..

   Tak for dine søde og varme ord.. Knus <3

   Slet