google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Trangen og lysten har fundet mig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. maj 2014

Trangen og lysten har fundet mig.

Jeg er inde i en periode, hvor jeg hele tiden har lyst til at prøve nye ting eller ting jeg aldrig har prøvet før (Jeanette er det ikke det samme..!!). Jeg ved ikke rigtig hvor den trang pludselig er kommet fra. Det er dog alligevel en skøn ting, når nu det skal være. Skriver lige en lille hurtig liste.

 • Jeg har lavet gækkebreve for første gang i ca 20 år.
 • Jeg har pustede æg for aller første gang. 
 • Vi dyrker tomatplanter på altanen for første gang. 
 • Kæresten og jeg har spist brunch i Odense for første gang.. (Endelig)
 • Jeg har prøvet at bage stenalderbrød for første gang.
 • Vi laver ofte mad, som ikke vi ikke har prøvet før.
 • Jeg øver mig i at bruge eyeliner og makeup første gang i ca 10-15 år.
 • Nyder lige nu at ligge og lytte til regnen. 
 • Efter i dag "tror" jeg ikke længere at sygehuset, kan udløse et voldsomt angstanfald.
 • I dag vil jeg kaste mig ud i at lave citronfromage for første gang. (grandprix desserten)

Synes det er dejligt at jeg har lysten til nye ting og at jeg igen har fået øjnene op for at verden altså ligger foran mig og at selv de små ting i livet, kan hjælpe mig med at finde det store billede og vejen frem. Jeg har længe været blind, men kan mærke at kroppen gerne vil leve, den vil ikke bare kigge på imens live køre forbi. Det er samtidig enormt skræmmende og at jeg har skrevet det anden sidste punkt, er faktisk mere grænseoverskridende end jeg selv er klar over. Jeg krydser fingre for at jeg ikke bliver blind igen og at jeg nu er ved at finde min balance igen. 2013 var for mig meget forvirrende og der var hele tiden noget som skubbede til mig og det var enormt forstyrrende og satte mit udvikling helt i stå. Nu er jeg tilbage på sporet og lysten har fundet mig igen, det gør mig så glad og se nu der : En tåre triller... Den kommer af glæde.. <3

6 kommentarer:

 1. Åh, jeg kommer til at tænke på et Pippi Langstrømpe citat:
  "Det har jeg aldrig prøvet før - så det kan jeg godt!"

  Så dejligt at høre, søde <3
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha... mega sødt, men dog så rigtig..
   Tror faktisk jeg har en pippi gemt inde i mig..

   Vi snakkede om den anden dag at jeg gerne vil ha en have med masser af farver..
   Alt ting skal males i forskellige farver osv.. min mors kommentar var- sådan en pippi have?
   Jeg kalder den selv - 1000 Farver Haven- og der kommer nok snart et indlæg om den.. :D

   Knus. <3

   Slet
 2. Det er dejligt at høre.

  Og husk det er nogle gange de små ting der gør livet lidt mere sjov at leve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvis der er noget jeg har lært af alt det her sygdom så er det at de små ting er vigtigere end man lige regner med. Det er de små ting som har givet mig glæden ved livet tilbage. <3

   Slet
 3. Lev livet nyd det i små mundfulde ad gangen..... Det er de små ting som gør en pokkers til forskel.... ♥♡♥
  Knus og tanker
  Kitt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg øver mig og bliver hele tiden bedre.. :D
   Nogen dage synes jeg det er svært at "tillade" sig selv at nyde livet.

   Krammer <3

   Slet