google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Aflede mine tanker.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. november 2014

Aflede mine tanker.

Aflede mine tanker lidt.
Dagen i dag har været meget praktisk, men samtidig super god. Jeg fik sovet igennem i nat og vågnede kl 11 og følte mig overraskende frisk. Jeg fik lidt morgenmad og så gik jeg ellers igang med rengøring. Jeg burde nok ikke lave så meget som jeg har, men jeg kan ikke blive ved med at lave ingen ting. Jeg nåede flere ting end jeg havde regnet med, men måtte også ind imellem bide smerten i hånden i mig. Jeg nåede alle de ting jeg gerne ville, inden min aftale med Søren. Skulle mødes med ham kl 15.45 i Odense og vaske bilen.

Igen brugte jeg hånden for meget, men hvor blev bilen altså fin. Jeg tror ikke den har været vasket og rengjort siden foråret. Opdagede faktisk også at bilen har fået en bule, efter det rådyr jeg puffede til den anden dag. Ikke noget alvorlig.

Søren siger så midt i det hele at han er ved at gå sukker-kold og intet mad har fået siden om formiddagen. Vi blev derfor enige om at købe aftensmad med hjem og spise tidlig. Han fik helt selv lov til at vælge, så det blev til Mac D i dag.Det er også ved at være sidste chance, for fra Mandag vil vi prøve at være sundere igen.

Aflede mine tanker

Det har været en godt dag, men nu er jeg godt nok brugt og træt. Jeg har nået så mange ting og samtidig har det kunne aflede mine tanker lidt. Hånden er bestemt ikke tilfreds med mig og jeg var nød til at pille tapen af. Opdager så at jeg har et stort blåtmærke inde i hånden. Det må være efter det akupunktur jeg fik i går. Selv mærket gør ikke så ondt, men inde i hånden har jeg godt nok ondt. Dagen i morgen står vidst bare på afslapning, hånden trænger til ro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar