google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lige ved at brænde sammen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. november 2014

Lige ved at brænde sammen.

Jeg er ved at brænde totalt sammen her til aften. Jeg er rasende på hele verden og kan på ingen måder styre det. Alt den vrede som gemmer sig inde i min krop, vil ud og jeg prøver hele tiden, med de der fornuftige ting, man skal og bør. Min sunde fornuft og mine grænser kommer virkelig på prøve og jeg er bange for, om mine kæder kan holde mig. Føler lidt jeg har sådan nogle usynlige kæder på, som holder mig tilbage og som samtidig fortæller mig at jeg jo skal lade være med at lade mig påvirker så voldsomt.

Jeg var så rasende tidligere at jeg var nød til at stille min pc fra mig, i frygt for at komme til at smadre den. Jeg måtte også ligge min mobil fra mig lidt. Jeg har sådan en lyst til at skælde ud, skrige og råbe som en lille pige på 5, der ikke får sin vilje. En lille pige som føler afmagt og som ikke forstår hvad det er ens krop gør. Dårlige minder som vækker flere associationer. Jeg er på randen til at brænde sammen, men kæmper for at holde mig selv i snor.

Det gør ondt, jeg har kvalme og tårerne triller ned af kinderne på mig. Jeg føler mig magtesløs og prøver igen med den der fornuft, som efterhånden ikke gir mening. Jeg er virkelig forstyrret her til aften.

Håber snart jeg kan finde lidt ro, skal bare lige igennem natten. Heldigvis er det i morgen jeg har en samtale på psyk. De kan nok ikke gøre det store, men de er gode til at sætte mine tanker i de rigtige kasser og hjælpe mig med at tage nogen af de svære beslutninger. Forhåbentlig kan det gøre mig lidt godt. Lige her til aften er alt bare galt, det er ikke engang noget bestemt som har tricket det.

Nu vil jeg læse lidt blogs og så skal jeg ellers tidlig i seng, er langt bagud med søvn.

Kæmpe krammer til mig selv <3


2 kommentarer:

 1. Og kæmpe krammer fra mig. Jeg håber, at du har fået overblik over tankemassen og har fået en god ballast til det hele <3
  Og husk, det er ikke fordi du har en hæklefejl i kysen, at du reagerer sådan her lige nu. En person kan kun rumme en vis mængde skidt og møg, så må det altså ud og reageres på.
  Jeg synes du klarer det så flot !!! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød og tak.
   Jeg har ind imellem svært ved at skele imellem hvornår jeg er forstyrret og hvornår jeg er menneske.. <3

   Krammer.

   Slet