google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En blandet dag og mange planer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. november 2014

En blandet dag og mange planer.

Det føles virkelig som om, jeg bare har glædet mig i 1000 år, til i dag. Vi har været en tur i biffen og har set The Hunger Games - Mockingjay. 

Forventningerne var for mig personligt store, men jeg havde hørt en del negative ting, så havde ingen ide om, hvad der ventede os. Jeg må dog indrømme at jeg personligt synes, det var en mega fed film. Der er en del flere følelser med og lidt mindre aktion, men jeg elsker det. Den var så spændende at jeg næsten ikke kunne sidde stille.

Oplevelsen med Cinemaxx i Odense, skuffer mig dog endnu engang. Jeg kan altså bare bedre li Biocity på Odense Banegård.

Tiden gik alt alt for hurtig og pludselig var filmen slut. Vi smuttede lige en kort tur forbi svigermor på vejen hjem og så skulle der også lige handles. Jeg var sulten og kunne virkelig godt spise noget usundt. Min krop sukkede efter Pizza, men Søren var sej. Han holdt ud og vil fik lavet det aftensmad som var planlagt.

Det er faktisk første gang, min krop har trængt til noget usundt, men det var jo bare fordi jeg ikke havde fået så meget, i løbet af dagen og var hammer sulten.

Vi fik vores salat med stegt kylling og fordi min krop skreg, blev det også i dag til et hvidløgsflute. Da først det hele var lavet, var det jo super lækkert og smagte helt perfekt. Jeg er glad for at Søren, var så standhaftig.

Denne uge er fuld af planer, det er lidt farligt for en som mig, men jeg må slappet af ind imellem. I morgen skal jeg ha' taget blodprøver til et sundhedstjek og en tur til Odense. Torsdag skal jeg til samtale på Psyk. Fredag skal jeg hjælpe min veninde med at flytte. Lørdag skal vi skrive julekort og Søndag står den på Juledekorationer og Advents hygge med min mor. Mon ikke jeg når det hele?? Lige nu kan jeg ikke se at der er plads til træning, men jeg gider ærlig talt ikke stresse over det. Jeg må tage en ting af gangen og se. Hvis jeg får sovet ud i nat, kan der være en chance i morgen eftermiddag.

Nu vil jeg slukke for hjernen og geare lidt ned. Jeg har besluttet at jeg vil tidlig i seng i dag og prøve om jeg kan få sovet igennem. Det har været en utrolig blandet og lang dag, men synes alligevel jeg klare det godt. Sov dejlige alle sammen.

Hvad synes i forresten om disse indlæg? 
Er der for mange detaljer og er de for lange eller??

13 kommentarer:

 1. Jeg kan godt lide dem :).

  Og Mockingjay er super god ja!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for og hyggeligt at du følger med.. :D

   Den var overraskende god, men der er da for lang tid til part 2. :P

   Slet
  2. ja der er alt for langtid til part 2 som er den spændene halvdel af bog 3 :) part 1 er den kedelig del af den bog men vigtig for at den siste del giver mening.(men stadig er part 1 en god film) så vil sige part 1 er nok den kedeligste af de 3 film indtil videre men den slutter med et tvist ved man hvis man har læst bøgerne (vil ikke afsløre noget da ikke alle har læst bøgerne)

   Slet
  3. forstår hvorfor du har fjernet de anonyme kommentatorer men hvorfor har du kun givet lov til at blogger/google hvorfor ikke: WordPress, AIM osv ?

   Slet
  4. trondk - Det er noget jeg har været nød til for at forhindre nogle chikanerende beskeder, men tror desværre ikke det har hjulpet mig.

   Slet
 2. Jeg elsker de lange indlæg :)

  Lyder som om du har en god og begivenhedsrig uge foran dig... og skulle træningen glippe denne uge, så sker der nok ikke noget ved det - du skal ikke ligge søvnløs om natten af den grund :)

  Vi har fået lavet både konfekt og dekorationer i dag... så nu er vi klar til december :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker en god blanding at mine lange og korte indlæg er bedst.
   Jeg prøver så vidt muligt at blande dem. :D

   Ja der er mange ting at se til og jeg er allerede brugt, men jeg skal bare igennem det, så må jeg slappe mere af i næste uge.

   Lækkert at i er klar til december, det håber jeg også at jeg bliver snart. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Jeg var også inde og se den i går, og jeg elsker den! Min kusine vil vist også ind og se den, så det kan være at jeg kommer til at se den igen, hvilket ikke gør mig noget. For kan ikke vente til den kommer ud i butikkerne.

  Og hvor ser jeres aftensmad lækker ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var virkelig overraskende god og kan slet ikke vente til part 2 kommer <3
   Normalt er jeg ikke til at se samme film i biffen to gange, men det kun jeg godt med den her.

   Det var virkelig også dejlig mad. :P

   Slet
 4. Jeg er ligeså vild med dine lange indlæg som med dine korte <3

  Og ligesom Mette er jeg overbevist om, at det nok skal gå, hvis du ikke får tid til at træne i denne uge :-)

  Du glemte en vigtig ting i dit indlæg forøvrigt - på søndag skal du åbne den første adventsgave ;-)

  Hav en dejlig dag :-) Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at i kan lille både de lange og de korte indlæg. Jeg prøve at blande dem lidt, men det er ind imellem svært. Især lige for tiden hvor jeg er ret forvirret og psykisk forstyrret..

   Jeg ville faktisk ha trænet i dag, havde pakket tasken og det hele, men glemte den fandeme, så det blev heller ikke i dag.. sådan er det bare, jeg er pt undskyldt. :D

   Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til søndag.. Posten har været med min Pakke i dag, men jeg var ikke hjemme, så skal lige forbi posthuset i morgen og hente den.. :D

   Håber du har haft en god dag. Kram <3

   Slet
 5. Jeg kan lide begge dele :-) Jeg har selv svært ved at begrænse mig, og ved godt, at det sorterer en del læsere fra. Men nogle gange har man bare meget, man har brug for at komme ud med - så det er okay, synes jeg.

  Min søster var også inde og ser Hunger Games, og hun var også vild med den. Jeg mangler stadig at få set to'eren, men kunne godt lide etteren :-)

  Pyh, det er mange ting i den kommende uge. Håber, at det bliver okay :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har pt svært ved at finde ud af hvor mange detaljer jeg egentlig behøver at ha med. Prøver hele tiden at minde mig selv om at min blog jo er en slags dagbog for mig.. men det er svært når man er offentlig og der er ting jeg ikke kan skrive om..

   Vi genså faktisk både 1'eren og 2'eren i sidste uge for at kunne følge ordenlig med i den nye.. Jeg husker ikke så godt når jeg samtidig har mange andre tanker..

   Jeg tror nok jeg skal klare mine planer, men det må blive en dag af gangen og masser af afslapning ind imellem..

   Knus<3

   Slet