google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg er lidt husmor-agtig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. december 2014

Jeg er lidt husmor-agtig.

Jeg er lidt husmor-agtig.

Jeg er sku lidt husmor-agtig i denne uge. I dag har jeg været ude hos min Mormor og Morfar for at låne sådan en gammeldags kødhakker, som man også kan lave vaniljekranse med. Så kørte jeg nogle julegaver over til min Mor og bagefter fik jeg handlet ind til alle de julegodter, Søren og jeg skal lave i weekenden. Jeg mangler kun et par småting endnu og håber jeg kan få lavet en masse forberedelser inden, så vi ikke køre helt død lørdag. :D Planen er lave specier, vaniljekranse, havregrynskugler og så vil jeg prøve en lidt mere amerikansk ting. Skal jeg nok fortælle mere om. :D

Eftermiddagen gik med at bage 3 plader boller til fryseren. Så har vi lidt at hygge os med, her i juleferien og hvis der skulle komme besøg. Fik da også lige ordnet vasketøj, ryddet lidt op og svinget støvsugeren.

Jeg har hygget mig rigtig meget i dag og er tilfreds med alt det jeg har nået. Jeg er helt bombet nu. Jeg har sovet utrolig dårligt i flere dage, har bare alt for mange tanker. Jeg er hele tiden det sted, hvor man er for træt til at være vågen og samtidig slet ikke kan sove. Håber jeg snart får styr på det. Jeg føler hele tiden, jeg er i sådan en venteposition, som gør mig magtesløs og utrolig ked af det.

Jeg vil prøve slukke tankerne med at læse et par blogs og måske spille lidt Sims4, det nåede jeg aldrig i går.. :D

2 kommentarer:

 1. Hold da op - sikke travlt, du har haft! Jeg bliver helt ør af at læse om det. Men det ER faktisk dejligt at få noget fra hånden.
  Kan forstå, du har svært ved at sove. Det er hårdt, når du ikke kan få din søvn. Lyder som en god idé med et spil til at holde tankerne væk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver også selv lidt ør i hovedet af det.. Jeg plejer faktisk at gå helt i hi her i December, men i år har jeg alt for mange tanker og forstyrrelser. Jeg prøver nok bare at arbejde mig lidt fra det.. Håber snart jeg finder lidt julefred.

   Knus <3

   Slet