google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule Blog Challenge #18 - Bloggere i julen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. december 2014

Jule Blog Challenge #18 - Bloggere i julen.

Der er virkelig gang i alle Bloggerne her i December. Der findes så mange måder at blogge på og der findes så mange ting, man kan deltage i her op til jul. Jeg har selv for første gang, lavet min egen Jule Blog Challenge og skønt at der er et par bloggere, som er hoppet med på legen. Ud over det køre jeg igen i år en Advents Kalender for Bloggere. Det var en succes sidste år og endnu mere i år. Vi er ialt 13 som deltager i år og jeg nyder at følge med hos dem alle sammen. Det er en ting, som jeg helt sikkert vil køre, som fast tradition. Hvis du ikke nåede at være med i år, så håber jeg du er frisk til næste Jul.

Jeg synes der er så mange gode blog's og jeg ville ønske jeg havde overskud til at følge mange flere, men pt holder jeg mig til de ca. 150, jeg følger via bloglovin. Tror faktisk nogen er stoppet, så skal nok lige ha sorteret lidt igen.

Jeg har prøvet at finde frem til, hvad jeg synes er den fedeste jule-blog i år og der er jeg nød til at nævne Gizmo og hendes video Julekalender. Jeg synes det er så fedt at hun laver de har videoer. Jeg synes personligt at det er alt for grænseoverskridende at lave videoer, men ville da ønske jeg engang turde at lave sådan nogle. Måske ikke en hel kalender, men bare en lille video engang imellem.

Hun havde en video sammen med hendes søster i Søndags og det er indtil videre mit yndlings jule blog indlæg, vlog indlæg eller hvad man nu kalder det. I skal næsten lige se det...Hvis du kender en god blogger, som man skal holder extra øje med her i julen, så smid gerne en kommentar med et link, jeg er altid frisk på at lære nye blogs at kende. :D
 

6 kommentarer:

 1. Jeg har svært ved at holde koncentrationen lige for tiden - men den her video holdt mig fanget :-) Den er da simpelthen for sjov! Man bliver helt glad af at høre de to søstre sidde og grine sådan :-) Tak, fordi du deler :-)

  Knus og tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes det er sådan en skøn video og elsker virkelig at Gizmo laver en video julekalender..

   Knus <3

   Slet
 2. Hun er også sådan en sød ung kvinde hende "Gizmo" :-)
  Og du er selv en aktiv blogger med rigtig mange gode ting i ærmet og gode initiativer.

  Kender du disse to blogs:
  "Dyregladpige" og "Elsker Shopping"
  De er tvillinger og har hver en blog, de er meget søde og kærlige omsorgsfulde unge kvinder :-)
  Eller hvad med bloggen "Snomme" også en dejlig ung pige :-)

  Og så er der jo min egen skønne datters blog "En verden af kunst"
  Aften hilsner til du og Søren og nyd jeres jul.
  Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa...

   Kender faktisk godt dem du nævner og følger dem sådan lidt on and off..
   Det kommer meget an op hvad jeg lige har lyst til at læse om :D

   Din datter blog følger jeg fast.. :D
   Kæmpe kram til jer..

   Slet
 3. Svar
  1. Det kan du selv være... Jeg er bare ærligt.. <3

   Knus <3

   Slet