google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Her står jeg, midt i orkanens øje.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. januar 2015

Her står jeg, midt i orkanens øje.

Følelser og tanker strømmer ind over mig i dag, som en kæmpe bølge, der prøver at drukne mig i mine egne tåre. Jeg er ramt, jeg er såret, jeg har en smerte så stor i mit hjerte. Jeg føler mig forladt, jeg føler mig tilside sat, sat på pause. Jeg har i en lang periode siddet her og ventet, vente på at nogen vil lytte, noget vil se mig, nogen vil vise mig omsorg og en lille bitte smule forståelse og accept. Jeg prøver virkelig på at acceptere hele denne situation, jeg er havnet i. En situation som jeg på mange måder, selv har sat mig selv i, men ikke selv valgt. Der går ikke et sekund, hvor jeg ikke overvejer, om det jeg gør er rigtigt. Jeg ved jeg gør det rigtige for mig også selv om det har konsekvenser. Jeg betaler prisen lige nu, med mine mange tåre. Jeg håber og drømmer om at ventetiden snart er forbi og at stormen ligger sig. En storm som jeg i flere år har frygtet, raser omkring mig, imens jeg bare står her, midt i orkanens øje og ser på. Jeg prøver at gi plads og tid, men hvor længe skal jeg straffes. Hvorfor kan jeg for en gang skyld, ikke bare få lov til at få det liv jeg drømmer om. Det liv jeg har kæmpet for i så mange år og som jeg fortsat vil kæmpe for.

10 kommentarer:

 1. Kære Jeanette,

  Jeg sender dig endnu flere krammere og kys i panden <3

  Det kan være svært at rejse, når dem man gerne vil have med, ikke har pakket...

  Det er en fornøjelse at være med på din rejse. Det er en stor glæde at se hvor sej du er og hvor meget du rykker dig. Du spreder så meget energi og glæde på din vej. Du er en ener, med din vilje og din lyst til at gøre dit liv til en rejse, jeg har lyst til at være med på. (Vi er sammen jo!)

  Tro på, at det er dine tårer værd. Tro på, at på den anden side af orkanen, så er du ENDNU bedre til at danse i regnen. Og tag så for dig af dem, som gør orkanen lettere at danse i <3

  Kærligst,
  Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste dig..

   Og ja vi er sammen og tak fordi du vil være med på min rejse, jeg vil også gerne være en del af din <3

   Kram <3

   Slet
 2. Kæreste dog. Er der sket noget specielt i dag?
  Jeg tænker på dig og sender kærlige tænker i din retning.
  Knus Unni

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det var sådan set ikke noget specielt lige der, der er noget som har varet længe, men fordi det er ret privat er det ikke noget jeg deler for meget af.. Det er indviklet.. :D Jeg er mønsterbryder og prøver at finde mig selv, det kan ind imellem ha nogle hårde konsekvenser for ens omgivelser.

   Mange tak for dine kærlige tanker..

   Knus <3

   Slet
 3. Sender kærlige kram og tanker til dig du dejlige kvinde <3

  SvarSlet
 4. Du har om nogen, haft en hård december måned... og som om én bestemt person ikke har svigtet dig nok i fortiden, så fortsætter den person...

  Jeg beundrer dig meget for den kamp du er i gang med - det skal du vide. Og jeg håber når du en dag står ude på den anden side som sejrskvinde, at du så kan lægge alt om den person i en kasse med låg, og stille bagerst i skabet (ikke bogstaveligt ment) og så ryste på hovedet af den person fremover.

  Jeg er sikker på du nok skal klare den.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu er der heldigvis ro, men det fylder stadig og intet er endeligt afgjort endnu.. Jeg håber jeg får min frihed og min ro. Og jeg ved at det vil hjælpe mig til en bedre fremtid, men nu må vi se om jeg får lov til at få det jeg ønsker..

   Knus <3

   Slet