google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver måske lidt for meget.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. april 2015

Prøver måske lidt for meget.

For at være ærlig, så synes jeg faktisk det er lidt hårdt at være alene hjemme. Jeg hænger bare på sofaen og prøver at få tiden til at gå. I går aftes da jeg skulle sove, havde jeg en del angst og klokken var over 2, inden jeg sov.

I dag er jeg bare træt, har lidt uro og prøver som sagt, bare på at få tiden til gå. Samtidig kan jeg ikke overskue noget som helst. Min mor var faktisk så søde at ringe og spørge, om jeg ikke ville komme over og spise karbonader. Er stadig lidt i chok over at jeg takkede nej, men jeg kan ikke rigtig rumme noget i dag. Lige i dag er det nok at jeg skal forholde mig til mig selv, mine tanker og følelser. Jeg har længe prøvet at ignorer nogen af de svære ting og lige i dag, vælter det hele så frem. Det er vel bare sådan noget som sker, når man pludselig giver sig selv roen til at lukke op for posen med de svære ting. Jeg prøver acceptere at det bare er sådan det er lige pt. Jeg ved det kun er en periode og at jeg snart får det godt igen. Jeg ved også at jeg ikke kan tåle ignorere tankerne og følelserne for længe af gangen. Det er en del af mig og det er bare noget skal jeg skal igennem ind imellem. Sidst jeg var til samtale på psyk, nævnte hun faktisk at hun følte, jeg prøvede at holde mine tåre tilbage og det ligner mig ikke. Jeg plejer været så god til bare at græde og til at få det hele ud. Det ligger normalt meget naturlig for mig. Måske prøver jeg ind imellem bare lidt for hård.

Lige nu glæder jeg mig sådan til det hele er overstået d 26 maj.

Dagen i dag går meget med at bearbejde tanker og følelser. Jeg har set film, læst i min bog, vasket sengetøj og prøver bare på at rumme det hele.

Ja og så synes jeg lige i skal se, hvor fine mine tomatplaner er blevet. De er faktisk ved at være så store nu at de nok er nød til at ha noget at støtte sig op at. Jeg glæder mig virkelig til de skal ud på altanen og rigtig kan få lov til at strække sig.
Nu vil jeg læse lidt i min bog igen, tror jeg mangler ca 90 sider.
Glæder mig sådan til slutningen og til at fejre at jeg har læst min bog nr 4.

2 kommentarer:

 1. Du må have nogle 'bare-være-til'-dage. Det er hårdt, at detskal være sådan, men nok godt at du lytter til, hvad kroppen fortæller dig. Min erfaring er, at kroppen er meget klogere end hjernen. Så det må man acceptere.
  Hvis du kan læse imens, er det jo også ok - ikke? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan jo i hvert fald altid øve mig og jeg ved heldigvis at det ikke er noget som vare ved.
   Lige nu prøver jeg bare at være til at rumme de ting jeg kan.

   Og ja det går faktisk godt med at læse, så det passer mig godt. :D

   Knus <3

   Slet