google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Alene hjemme.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. april 2015

Alene hjemme.

Jeg har været tidlig oppe i dag, det vil sige kl 7. Havde lovet at køre Søren på job, da de i dag skulle afsted på Koloni. Satte ham af kl 8 på sit job og fik sendt ham godt afsted.

Nu er jeg alene hjemme og skal være det til Torsdag. Kan faktisk ikke huske, om jeg har prøver at være alene hjemme, i de 5 år vi har været kærester. Har længe tænkt på, om jeg skulle invitere nogen forbi, men jeg har været så træt, at jeg nok bare vil slappe totalt af alene.

I dag er der ikke sket det store, på vej hjem fra Odense spillede jeg lidt Ingress og fik handlet. I eftermiddags tog jeg mig en ordenligt Morfar, blev faktisk til 3 timer. Jeg må jo ha haft brug for det.
Aftenen er gået med et langt karbad, aftensmad og nu har jeg lige lagt rent sengetøj på.

Disse dag er afsat til total afslapning og på at finde lidt indre ro igen. Jeg har det psykisk svært, fordi kommunen skal være en hel måned om at afgøre min sag, men jeg prøver at få det lidt på afstand. Jeg er nød til at tage en dag af gangen og passe godt på mig selv. Måske er det ikke helt så skidt at være alene hjemme, i disse dag og bare få fundet lidt indre ro og dyrket til selvforkælelse. Som jeg plejer sige: jeg se min egen bedst terapi. Jeg ved selv bedst hvad der virker for mig og hvordan jeg klare mig igennem det hele.

Nu vil jeg spise en is og læse i min bog. Håber i alle sammen har det dejligt og husk at passe lidt på jer selv. Mærk efter hvordan du har det, det er vigtigere end man regner med. <3

2 kommentarer:

 1. HVor er det godt, du mærker efter og passer på dig selv. Hav et par rigtig dejlige alenedage. Dem elsker jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak... Jeg prøver og man kan jo altid øve sig.. :D

   Knus <3

   Slet