google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Koma efter 2 dage med sejr.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. juni 2015

Koma efter 2 dage med sejr.

Lige så fuld af energi jeg har været de sidste par dage, lige så træt er jeg nu. Da jeg vågnede til morges, kunne jeg godt mærke at det bare er en af de der dage, hvor kroppen har brug for ro. Jeg brugte 2-3 timer i formiddag på lidt oprydning, støvsugning og så fik jeg lige handlet lidt ind.

Fandt 700 gram frilandsgris, et frisk blomkål og så var jeg forbi den lokale kartoffel-pusher. Han havde heldigvis sat prisen lidt ned på de nye kartofler, så nu koster de "kun" 30 kr for et kilo. Så til aften står den på frikadeller med blomkål og nye kartofler. Mmm.

Hele eftermiddagen har jeg faktisk sovet. Eller i hvertfald været helt i koma. I ved så sover man lidt, så forsøger man at vågne, men gir op og så forfra igen.. Ha Ha..
                                               Den lille prinsesse har det også godt i dag :D
                                              

6 kommentarer:

 1. Velkommen i klubben.. jeg har stort set også sovet det meste af dagen.. har været fuldstændig færdig... det eneste fornuftige jeg har udrettet i dag er at være ved læge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en hård klub at være medlem af, synes jeg.. ha ha...
   Gik det godt ved lægen??

   Knus <3

   Slet
 2. Uhmmm frikadeller og nye kartofler og blomkål. Lækkert. Måske vi snart skulle have frikadeller?
  Den lille prinsesse tør godt komme frem? Hvor dejligt. Så er dagen da reddet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da det i skal.. det smager jo skønt.. og vi har rester til i morgen.. Jubii.. :D

   Ja den lille Prinsesse har faktisk været ret aktiv.. hun havde meget travlt på sin første nat.. Hamster hjulet blev virkelig testet. endte med at søren tog det fra hende til sidst.. :D I dag har hun sovet det meste af dagen, men har lige hørt hende pusle så hun står nok snart op.. Tror vi er kommet frem til at hun skal hedde Elsa.. Efter is-prinsessen i frost tegnefilmen..

   Knus <3

   Slet
 3. Jeg lavede kartofler med frikadeller, brun sovs og blomkål i forgårs 😂

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smager virkelig godt, synes jeg er så ide forladt pt, men frikadeller kan man jo altid spise.
   Ja og så har vi rester til i morgen, det er nice. :D

   Knus <3

   Slet