google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Legoland var en stor sejr.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. juli 2015

Legoland var en stor sejr.


Tirsdag var vi i Legoland hele dagen, sammen med min bror, svigerinde og nevø. Jeg kan seriøst ikke huske, hvornår jeg sidst har været i Legoland, det må være over 15 år siden. Vi havde fundet nogle rabatkuponer på gul og gratis, så kom faktisk ind til halv pris, men det endte så med at vi var nød til at købe nogle express billetter indenfor, for overhovedet at kunne nå at prøve noget. Der var 50 minutters ventetid ved de fleste store forlystelser og det magtede vi ikke. Vi købte 3 express billetter og med dem kunne vi springe køen over. Jeg er ikke tosset med konceptet, da man faktisk får lidt dårlig samvittighed over at springe køen over. Billetterne gjorde dog at vi faktisk nåede de største forlystelser, imens Viktor sov til middag. Havde vi ikke købte de express billetter, havde vi måske kun kunne nå en enkelt ting eller to imens han sov, samtidig med at en af os skulle stå alene ved barnevognen under hele ventetiden. Jeg synes bestemt det var pengene værd, men bryder mig virkelig ikke om konceptet.

Vi endte med at være i Legoland fra kl.10.30 til ca kl 19.00 og det var en skøn dag. Vi have køletaske med rugbrød og pålæg med og jeg havde bagt nogle banankage-muffins. Jeg er virkelig overrasket over at dagen gik så godt. Søren og jeg havde stort set ikke sovet og min nevø havde haft feber hele natten, der var 20.000 mennesker i Legoland, men vores humør var højt og vi klarede det perfekt. Jeg havde utrolig meget angst, inden vi kørte hjemmefra og havde haft hele natten, ikke pga turen, men alle mulige andre tanker. Det endte dog med at dagen blev vendt fra angst til sejr. Jeg klarede Legoland, med alle de mange mennesker og jeg klarede at prøver den ene forlystelse efter den anden. Jeg havde hjemmefra besluttet mig for at angsten ikke skulle styre dagen og at jeg bare ville prøve alt, som jeg blev tilbudt. Jeg har ikke prøvet forlystelser i rigtig mange år og troede faktisk ikke at jeg kunne det mere. Førhen elskede jeg det og kunne ikke få nok, men angst har i mange år spærret muligheden, men ikke mere. Jeg synes virkelig jeg er sej og kan blive helt rørt over min egen udvikling. Så nu sidder jeg tilbage med glædes tåre, lettelse og en enorm sejr.

4 kommentarer:

 1. Det er altså også rigtig sjovt i Legoland :)

  Vi var der for 3 år siden, og det er lige et sted for et legebarn som mig :) Alt skal helst prøves (altså med undtagelse af børneforlystelserne) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at jeg prøvede de store rutsjebaner, det var en kæmpe sejr og nu ved jeg at det igen er noget jeg kan.. Og noget jeg faktisk også kan nyde.. Det er ikke sidste gang vi skal i legoland, næstegang skal dog helst være uden for sæsonen. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Selv for folk uden angst er Legoland en udfordring i højsæsonen. Har ikke været der i mange år, men da vores børn var små, købte vi årskort og kom der kun i lavsæsonen og kun fra kl 16- lukketid, så var det tåleligt for barnlige sjæle og deres forældre. Til gængæld kom vi der mange gange.. Har læst din blog igennem siden sidst, men kommenterer kun her. Hold op, der er meget at følge op på ;P Men det ser ud til du har haft nogle indholdsrige dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Førhen ville jeg geare mig selv totalt op inden og så ville det ende i en fiasko. Men jeg har lært mig selv at man skal tage et skridt af gangen og går det ikke så må jeg jo tage hjem igen. Hvert eneste skridt er et bonus og en sejr for mig.. Når man geare ned og aftaler at vi når det vi når og vi skal ikke stresse, så går det som regel godt. :D

   Det er virkelig en skøn sommer og ja der er sket en hel del, nu er der lidt ro på igen.. Det er helt okay at du ikke har kommenteret det hele.. Jeg når heller ikke alle de blogs jeg gerne vil pt.. IRL er vigtigere her om sommeren. :D

   Knus <3

   Slet