google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Farligt at leve normalt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. juli 2015

Farligt at leve normalt.

Se lige mit hygge hjørne, er det ikke bare overdrevet nice?

Jeg er så glad for min altan, men lige pt kribler alt i min krop, for at få en have, noget andet at bo i og det hele skulle helst være sket i går.

Nå, men sidder så her på min altan en Søndag aften med mine tanker. Pt går det rigtig godt faktisk. Jeg har vænnet mig til at det er slut med psyk og at jeg nu står på egne ben. Angsten vil rigtig gerne prikke til mig, med sine døds-tanker, men jeg stritter imod. Jeg er 30 år, jeg har livet foran mig og skal altså ikke bruge kræfter på at tænke på døden. Samtidig har jeg mange tanker om fremtiden, men prøver slå bremsen lidt i. Jeg er nød til at acceptere min situation og at jeg altså ikke altid kan alting. Nogen dage føler jeg virkelig at jeg svømmer rundt i en skål suppe. Svømmer og svømmer, men kommer ingen vegne. Jeanett Veronica skriver i sin bog, at når man er syg i roen, så kan det være farligt at forsøge leve normalt. Sådan har jeg det alt alt for tit. Får tit forslag til hvordan jeg kan leve normalt, men det fungere bare ikke. Jeg ville ønske jeg kunne indføre mere struktur og fornuft, men det konflikter totalt inde i mig.

Nå, men altså jeg kom fra: Jeg har det faktisk rigtig godt for tiden. Livet er ikke en dans på roser og slet ikke med diagnoser, men synes nu jeg klare det ret godt alligevel. Tanker, angst og hæklefejl i kysen prøver konstant at lege kluddermor med mig. Lige for tiden er jeg den store vinder af den leg.

4 kommentarer:

 1. Synes jeres altan ser rigtig hyggelig ud :) Når I nu ikke har have, så er det da en helt klar fordel at I har altanen :) Da vi boede lige ovre på den anden side af vejen i lejlighed, havde vi hverken have eller altan, det var simpelthen ikke til at holde ud :)

  Men kan godt forstå du gerne vil have en have, det er altså også bare rigtig skønt :) Går det fremad på ventelisten med at få noget andet at bo i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste.. Jeg ville ikke kunne bo et sted helt uden altan eller have.. :D Men efter 11 år med lille altan er jeg ved at miste tålmodigheden og kan slet ikke vente med den have.. Vi står vidst nr 50 på nogen af stederne på ventelisten, men desværre så skal de også gi' nogen af de ledige steder til flygtninge.. håber godt nok at vi får noget inden for et års tid...

   Knus <3

   Slet
 2. Farligt at leve normalt..Det giver faktisk meget god mening :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også, men samtidig ved jeg at det også er farligt slet ikke at leve.. Det handler hele tiden om den balance og det er virkelig svært.. Heldigvis ved jeg at jeg hele tiden udvider min base og udvikler mig. :D

   Knus <3

   Slet