google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Årets Juledekorationer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. november 2015

Årets Juledekorationer.

Julens traditioner starter hos os, med at vi weekenden før december, mødes med familien ved min Mor og laver juledekorationer sammen. Siden jeg var lille, har jeg lave juledekorationer med min Mor og det kan bare ikke blive december, før vi har fået lavet et par dekorationer.

I år har Søren lavet en dekoration til vores sofabord og en til hans mor. Jeg har selv lavet en til min Mormor og en advents dekoration. 

Faktisk har jeg kastet mig ud i at lave en stor advents-dekoration, for aller første gang. Når man skal holde #BloggerAdvent, så skal der jo også næsten en advents dekoration til. De 2 andre år, har jeg været lidt ked af at jeg ikke havde adventslys, men i år har jeg fået lavet en super fin dekoration. Selv om der er tal på, kan jeg dog alligevel godt finde på at tænde alle 4 lys, men nu må vi se hvad jeg beslutter i morgen. Jeg ved godt man kunne må tænde et lys af gangen, men jeg synes selv, det er lidt synd og ser lidt fjollet ud. 

Desværre fik jeg kun taget billeder af de to, vi har med hjem til os selv. Altså den Søren har lavet og så min advents-dekoration. Aner ikke hvorfor jeg ikke fik taget nogen billeder ovre ved min Mor, af alle de fine dekorationer, der blev lavet. Så typiske ikk?. Men viser vel bare at jeg har været tilstede i nuet og har hygget mig. Nå men nu skal i se.6 kommentarer:

 1. Hvor er det dog en hyggelig og dejlig tradition, I har <3

  Og så smukke dekorationer, du og Søren har lavet :-)

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en af de tradition, som ikke kan ændres og som vi bare skal nå.

   Mange tak, synes også de er blev ret fine..

   Knus <3

   Slet
 2. De er rigtig fine og ja nogle gange skal man være i nuet og nyde at lave noget sammen :D
  Og det er da en dejlig tradition.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes jeg er blevet bedre til det når jeg er ude af huset..
   Bruger stadig for meget spildtid på min mobil og pc når jeg er hjemme, men øver mig.

   Ja det er en rigtig hyggelig tradition.

   Knus <3

   Slet
 3. Rigtig fine dekorationer, du har lavet. En dejlig tradition I har. Sådan nogen har jeg slet ikke. Det kunne jeg godt savne.

  Jeg er helt enig med dig med de fire lys. Jeg har ALTID tændt alle fire lys på en gang - ser nemlig dumt ud ellers ;-)))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også vi har været dygtige og er rigtig glad for den advents dekoration.. Den er så fin. :D
   Vi har faktisk flest juletraditioner i min familie tilbage tror jeg.. Eller julefrokost holder vi ikke engang, men vi er gode til at gå i skoven, hygge med dekorationer osv..

   Jeg har faktisk ikke fået brændt så meget på de advents lys i dag.. glemte det og så satte vi os til at se to film. :P

   Glædelig første advent til dig.
   Knus <3

   Slet