google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mine Bøger.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. december 2015

Mine Bøger.

Jeg kan lige så godt indrømme det, jeg elsker at læser, men gider ikke ha bøgerne selv. De fleste jeg kender som elsker at læse, synes jeg er tosset. De bare selv eje bøgerne de læser, sådan har jeg det slet ikke. Jeg er så glad for at man kan gå ned på biblioteket, låne en bog og så aflevere den igen.

Jeg har som sagt ikke læst i utrolig mange år, så da jeg i Marts måned begyndte at kunne læse igen, var det virkelig vidunderligt. Siden marts har jeg faktisk læst 22 bøger og det er mere end jeg virkelig turde drømme om. I går aftens blev jeg færdig med Isla og jagten på lykke. Det er bare sådan en sød historie.

De 4 bøger som i kan se på billedet, er de eneste bøger jeg ejer. Det er bøger jeg fik at min Mor, da jeg var i Holland som au pair. Hun sendte ind imellem en pakker med mange dejlige ting i. Den gang var jeg lige startet med at læse, men det holdt desværre ikke så længe. Jeg mener at jeg har læst alle 4 bøger, men kan ikke huske hvad der står i dem, så nu tror jeg faktisk at jeg vil prøve læse dem igen. Jeg mener at en af dem ikke rigtig fangede mig, men kan ikke huske hvilken. Nu er det jo også et par år siden at jeg var 16.  Ha Ha..

Tror jeg vil starte med at læse - Hjemsøgt.

8 kommentarer:

 1. Førhen ville jeg have ment det samme om at du var skør med ikke at ville eje bøger. Idag er jeg blevet mere ligesom dig. Jeg ejer stadigvæk en del bøger men mændgen bliver faktisk mindre og mindre. Og jeg vil hellere låne end eje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk været heldig med et par bøger at jeg stadig har været den første til at læse dem. Det er så tydeligt når man lukker en bog op. Det eneste jeg kan være lidt træt af er an man kan blive stresset til sidst af, når en bog skal afleveres igen. men det kan jeg leve med.

   Knus <3

   Slet
 2. Vi køber nu heller ikke bøger mere. Vi har mange og har derfor ikke plads på hylderne - flere steder står de i tre lag. Så biblioteket bliver flittigt benyttet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes bare det er så nemt med biblioteket og jeg har det lidt på samme måde med film. Jeg ved med mig selv jeg ikke ville læse den samme bog eller se den samme film to gange, så er der ikke grund til at ha dem stående. ;)

   Knus <3

   Slet
 3. Ja, jeg er sådan en, der bare MÅ eje bøgerne :-) Jeg tror, at jeg har over hundrede bøger herhjemme efterhånden :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt at man kan være så forskellig ikk.. :P
   Har du så en stor bogreol?

   Knus <3

   Slet
  2. Jo, det er :-) Nej, jeg har de fleste til at stå i dynger på gulvet og så med pynteting ovenpå - så selve bøgerne bliver til reoler. Det er meget hyggeligt, synes jeg :-)

   Slet
  3. Ej det var da en fed måde at ha dem på. :D

   Slet