google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prinsesse-farvet roser til dig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. januar 2016

Prinsesse-farvet roser til dig.

I dag er det 3 år siden, min dejlige Prinsesse fik sine smukke vinger og fløj bort, på en smuk lyserød sky. Hendes søde niece Nadja, har været forbi hendes mindesten i dag og var så sød at tage nogle roser med fra mig.

Nadja spurgte: Hvad farve skal blomsterne være?

Jeg svarede: Prinsesse-Farvet. <3

Prinsessen var i mange år den eneste, som forstod mig og som rigtig kunne acceptere, hvor syg jeg var. Når min verden brød sammen, var hun der for mig. Hun boede i København, så der var langt imellem os, men hun var alligevel, den som jeg i langt tid, følte mig aller tættest på. Vi forstod hinanden og jeg forsøgt at gi' lige så meget tilbage til hende, som hun havde givet mig.

Aller Kæreste Prinsesse.
Jeg savner dig helt ubeskrivelig, men jeg kan også mærke at du har det godt. Det giver mig en ufattelig ro og styrke. Jeg kan mærke du er hos mig og det giver mig tryghed. Jeg er ikke længere så bange for at dø, for jeg ved at du vil stå med åbne arme og tage imod mig. Men jeg er ikke færdig med livet endnu, fortsætter kampen her på jorden og jeg kan mærke du hepper på mig. Kan næsten forestille mig at du står i dit Cheerleader kostume og råber af mig. Du har og er stadig en kæmpe støtte for mig. Når livet et svært tænker jeg ind imellem på, hvad vi to tidligere har været igennem og så ved jeg at det hele nok skal gå. Du vil altid ha en kæmpe plads i mit hjerte og jeg glæder mig så meget, til vi skal sidde på en lyserød sky og spise 4-lags lagkage.

Elsker dig <3

5 kommentarer:

 1. Smukt skrevet og forstår dine tanker og følelser her på 3 års dagen <3

  SvarSlet
 2. Smukt skrevet... sidder med en klump i halsen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde... havde også tåre da jeg skrev det og nu igen... <3

   Slet