google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Blogger Hygge i Faaborg..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. februar 2018

Blogger Hygge i Faaborg..


Jeg har i dag, været en tur i Faaborg, for at besøge Anne-Mette, så vi kunne lege lidt mere med Bloggens Design. Det er bare lidt lettere, når man kan sidde sammen. Især fordi jeg faktisk er lidt besværlig, hvad bloggens design angår. Bla fordi jeg ved at mange forbinder, den Lilla farve, med mig og jeg ikke selv, kan forestille mig at ha en hvid blog. Sætter virkelig stor pris på at Anne-Mette, turde sige ja til opgaven. Hun var da også lige ved at få grå hår, af det hele i dag. Heldigvis fandt vi det gode humør frem og pludselig, fløj tiden bare afsted.

Personligt synes jeg, det er virkelig grænseoverskridende at ændre på bloggen. Jeg har haft det samme design siden 2012 og har ikke rigtig, turde gøre noget ved det. Tror faktisk også at jeg tidligere har spurgt Anne-Mette om hjælp, men der var hun klog nok, til at sige nej.. Ha Ha..

Jeg synes selv resultatet er blevet rigtig godt, med de muligheder vi nu havde. Ville gerne ha haft min Header lidt smallere, men så blev det bare alt for hvidt, ude i siderne. Der var faktisk også flere ting, som blogger.com bare ikke ville være med til. Feks baggrundens mønster, for når man køre lidt ned, så stopper det bare lige pludseligt. Så det mangler vi lige at finde et løsning på.

Det har været en rigtig hyggeligt dag, selv om vi begge var lidt gamle og trætte. Frokosten blev spist lidt sent, så det endte faktisk med at vi fik kage til aftensmad. Det der med at købe 4 kager, fordi der er tilbud ikk.. Det er såå dumt og så kunne jeg ikke engang spise op, måtte smide en halv muffins ud. Det har jeg alligevel aldrig prøvet.. Ha Ha.. Jeg var bare sikker på at løsningen var sukker i dag, hvilket det jo aldrig er.

Jeg ved ikke helt om jeg tør spørger, hvad i synes om bloggen, for måske er jeg ikke klar til svaret endnu. Det vigtige er jo også at jeg bare selv, kan li den og det kan jeg. Skal nok bare lige vænne mig til alt det nye.

For at se Bloggens tidligere design, kan du tjekke disse to gamle indlæg.

2014: Bloggens Design? 
2017: Den Perfekte Professionelle Blogger.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Kage til aftensmad holder altid - lyder som en dejlig dag (: Blogdesign er K's opgave hos os, jeg fatter helt hat af det.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare lidt små fornærmet på mig selv, over at jeg ikke kunne spiser to kager.. Det er aldrig sket før.. ha ha..

   Det var en rigtig hyggeligt dag.. Jeg fatter heller ikke en meter at det med blog design, så var mega glad for at få hjælp..

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor hyggeligt :) Og det ser så fint ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også og jeg er selv godt tilfreds.. Selv om jeg hele tiden tænker.. måske kunne man også lige gøre det og det og det her.. Ha Ha.. Synes det er mega svært at beslutte sig.

   Knus <3

   Slet
 3. Hvad mener du med, at sukker aldrig er løsningen?!? :-D
  Din blog er så fin nu <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker kage og har altid gjort.. Førhen fik jeg virkelig en special lykke følelse når jeg overspiste.. Den følelse får jeg ikke længere når jeg propper sukker i kroppen.. Faktisk var jeg halv dårlig på vejen hjem. I går købte vi kage fordi vi virkelig bare skulle koncentrer os og der troede jeg faktisk kage godt, men det var det faktisk slet ikke. Det smagte dog godt alligevel.. :D

   Gir det mening? Ha Ha..

   1000 tak jeg er også blevet rigtig glad for bloggen. Så må vi se om der evt kommer lidt små ændringer hen af vejen..

   Knus <3

   Slet
 4. Jeg syntes designet er rigtig fint :D Du har beholdt din sjæl, men alligevel fået et pust af fornyelse :D Det er da for fedt ^_^ Jeg er især vild med den måde du har fået lavet din menu, med dine socialelinks i samtidig! Det hvide er dog (formentlig bare på min skærm), meget meget kraftigt i forhold til de øvrige dejligt bløde farver på siden, så jeg bliver nærmest helt blændet når jeg kigger i toppen ^^"
  Hvis i skal bakse mere med baggrunden med mønsteret på siden, så vil jeg bare lige være behjælpelig med at sige, at det heller ikke virker på dit mobillayout ^^" Det er som om baggrunden bare ligger sig som sådan en firkant oppe i toppen. Det er ikke noget der generer eller man som sådan ligger mærke til, jeg ved bare at hvis det havde været mit eget layout, så ville jeg gerne have det påpeget når nogen fandt fejl på min side, uanset hvor små de så var.

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har prøvet alt muligt i forhold til den hvide, men det blev bare for tungt. Og det med baggrunden er vi klar over. Header billedet er sat fast på baggrunden og derfor kan man ikke bare få den til at rulle, eller hvad det hedder.. Så det er et problem vi mangler at få løst.

   Tak for dine input.. Knus <3

   Slet
 5. Dit nye design er så flot, søde!
  Og jeg synes bestemt det passer lige til dig. Det skinner stadig igennem at det er dig, der er bag alle ordene. Jeg kan godt forstå du godt kan lide den.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde dig.. Ser måske ikke ud af så meget, men det tog virkelig mange timer og det er bare såå træls når der er ting man ikke kan.. Men jeg er godt tilfreds..

   Knus <3

   Slet