google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sundt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. august 2012

Sundt.

D. 10 Januar 2012, besluttede jeg mig for at jeg ville ændre min livsstil. Jeg ville leve så sundt jeg kunne, tabe nogle kilo og ha en mere sund livsstil. Jeg har det meste af mit liv, været overvægtig og jeg var blevet mere og mere bekymret for, om jeg ville få nogen af de mange livsstilssygdomme. Begge mine forælde er også overvægtige og jeg ser hvordan min far kæmper, imod sin sukkersyge. Sådan vil jeg ikke ende, med at skulle leve. Jeg vil leve sundt og ha et liv, hvor jeg ikke skal bekymre mig for meget, om at være syg og hvor jeg kan gøre de ting jeg vil, uden at være hæmmet.

Jeg har ialt tabt 12 kg siden jeg startede i januar og jeg er bestemt ikke færdig. I sommerferien har jeg ikke tænkt så meget over kosten osv, men nu er jeg 100% tilbage. Kæresten har støttet mig hele vejen og han er så dejlig at skære salat til mig, stort set hver eneste dag. Jeg synes selv det er røv kedeligt at ordne alle de grøntsager, så en stor tak til ham, fordi han er så sød.

Samtidig med at jeg startede min livsstilsændring, valgte jeg at starte en gruppe på Facebook der hedder: Sundt. Den grupper har udviklet sig så godt og jeg er virkelig stolt af den. Det er en lukket gruppe og vi er nu 333 medlemmer. Gruppen er lavet fordi jeg gerne ville dele min livsstilsændring med nogen. Dele opskrifter, motion, billeder og det vigtigste, at ha nogen der er i samme båd og som støtter en. Der er ingen bestemt regler for hvad gruppen skal bruges til. Folk må bruge den til lige det, der passer til dem, men det er et sted hvor vi kan dele det sunde i livet.

Du kan også følge med på bloggens Facebook gruppe: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

1 kommentar:

  1. Et klap på skulderen for din præstation og målrettethed - respekt for det :)

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet