google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Halv Indslumring.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. januar 2014

Halv Indslumring.

Jeg har taget indslumringsmedicin i 3 uger og nu er det så tid til at jeg i en periode, kun skal tage der hver anden dag eller efter behov. Nytårsaften tog jeg ikke indslumringsmedicin og sov næsten ikke. Tror dog ikke det har noget med medicinen af gøre. Vi sov ved min svigermor og selv om jeg havde ørepropper i og min egen pude med, så sover jeg bare ikke optimalt inde ved hende. Faktisk var jeg alligevel overraskende frisk dagen efter og fik hjulpet svigermor med oprydningen. I nat skal jeg så igen prøve uden medicin. Lige nu tror jeg ikke det bliver det store problem, da jeg føler mig rigtig træt, men nu må vi se. Jeg er fast besluttet på at jeg skal holde min søvn rytme. Det vil sige at jeg er i seng omkring midnat og at jeg senest skal sove kl 1. Til gengæld må jeg sove lige så længe, jeg føler jeg har brug for og så skal jeg gøre alt hvad jeg kan, for at holde mig vågen hele dagen. Jeg skal mere og mere vænne mig af med medicinen igen og regner så med at jeg skal stoppe helt, når jeg skal til samtale på psyk d 23 januar. Jeg har været glad for at bruge det her indslumringsmedicin og den har nok hjulpet mig mere, end jeg egentlig er er klar over. Nu er det ved at være hverdag igen, jul og nytår er overstået og jeg skal ha givet mig selv lidt ferie. Ja, det lyder måske underligt, men jeg er altid på overarbejde i mit sind, når alle andre har fri. Så lige nu tænker jeg at januar skal være en rolig måned og mon så ikke at jeg langsomt, finder en god hverdag igen. Det tror jeg i hvert fald selv og det er jo det vigtigste.

2 kommentarer:

 1. Jeg har det på samme måde - når alle andre har fri, er jeg også altid på overarbejde i mit hoved. På samme måde joker jeg også lidt med, at når der er ferie og alle andre tage på - så taber jeg mig. Det er selvfølgelig ikke sjovt, men alligevel lidt, at det kan være så modsat. Men nå, min pointe var egentlig bare, at jeg også skal tage mig lidt ferie nu - for jeg har det på samme måde som dig i forhold til de tidspunkter, hvor alle andre har ferie. Så jeg vil ønske dig en god "ferie" og så håber jeg virkelig, at det kommer til at fungere med din søvn her i din udtrapningsperiode :-)

  Knus og kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget lettet over at jeg har klaret mig igennem jul og nytår og trænger virkelig til en pause. Bliver så dejligt bare at kunne få slappet lidt af. Jeg er dog lidt irriteret over at de nu er stoppet med alle de gode film.. ha ha.. Nu er der kun kedelige genudsendelser i tvet igen..

   Jeg sov faktisk rigtig dårligt i nat og er helt smadret i dag.. Håber det bliver bedre, men nu må vi se. Lige nu er jeg glad for at jeg i nat skal ha indslumringsmedicin for er virkelig smadret. Samtidig vil jeg jo gerne komme godt ud af den medicin igen...

   Slet