google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Brok, Brok, Brok.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. april 2014

Brok, Brok, Brok.

Brok, Brok Brok og lidt mere Brok.

Ja, jeg har måtte se det i øjnene.. Jeg har det sidste stykke tid, været lidt af et brokke-hoved. Det er nok ikke rigtig noget, som man har kunne mærke her på bloggen, men mest irl. Især herhjemme er det blevet lagt mærke til, ikke kun af Søren, men også mig selv. Det er da bare totalt nedern at brokke sig hele tiden og ofte, opdager jeg det først, efter det er komme ud i det fri. Jeg har siden i går, prøvet på at finde ud af, hvad der dog kan være i vejen, siden mit system har brug for alt det brok. Ja, jeg er desværre stadig ikke kommet frem til problemet. Det vigtigste for mig er at jeg godt selv kan se det og så prøve at skrue lidt ned for det og evt huske at være lidt mere positiv i stedet for.


8 kommentarer:

 1. Da jeg læste det med at du åbenbart brokker dig meget tænkte jeg "gør du??" Men læste så det var mere irl ;)
  Sådanne perioder får vi alle.. Ved at jeg får de perioder, når noget går mig på og det er ikke altid jeg ved hvad.. Og det gør mig så samtidig irriteret.. Men kan så mærke at de ting jeg brokker mig mest over, ofte giver mig svaret på problemet.. Pga er det naboen som irriterer, så der undgår jeg hende simpelthen, for ellers bliver jeg åbenbart ikke særlig rar at være sammen med haha!!
  Men dit brokkeri som åbenbart er der nu, det går self også over, det ved du også, men ja, ville bare lige sige det alligevel! Det er sundt med sådanne perioder, for så kommer det ud af ens system :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din besked.. Elsker når nogen skriver.. <3

   Jeg har faktisk ikke noget imod at man brokker sig lidt engang imellem, mit har bare taget lidt overhånd. jeg brokker mig over ret ligegyldige ting og alt for meget.. Normalt ved jeg godt hvor problemer ligger, men det gør jeg bare slet ikke denne gang.. Jeg har tænkt og tænkt.. Det er faktisk det mest irriterende lige nu. Det er bare lettere når man ved hvorfor, så kan man nemlig lettere gøre noget ved det. Lige nu er det bare noget ynkelig ligegyldigt brok. :P

   Sommeren skal bare komme, så ved jeg det går helt væk.. <3

   Knus <3

   Slet
  2. Ja man bliver SÅ glad når man får en besked, så tænker man nærmest bare "yaaay der er faktisk nogen som læste det!"

   Men ja det er frustrerende når man ikke ved grunden :/ men håber du snart kan finde grunden eller at det bare går væk af sig selv!

   Og ja sommeren måtte gerne være her nu for min skyld ;)

   Knus <3

   Slet
  3. Jeg krydser finger for at det brok flyver væk samme med Ole Lukøje i nat.. :P

   Slet
 2. Kære Jeanette,

  Det er altid rart at finde ud af sig selv at man er et brokkehoved inden at andre siger det. Så er man da i det mindste selv klar over det. Jeg ved også at Søren rummer dig rigtig fint også når du indimellem burde have at vide at: NU holder du kæft! :)
  Men du har noget du skal ud med og det kommer hen af vejen at du finder ud af hvad det handler om og indtil da... Så er det sgu okay at være et sødt brokkehoved ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Burde de fleste kvinder ikke blive sat på plads engang imellem.. ha ha.. :P

   Jeg er rigtig glad for at Søren er så god til at rumme mig og jeg prøver virkelig at stoppe mig selv. I dag endte det faktisk med at vi puttede på sengen i 20 min, inden vi skulle spise til aften. Det hjalp mig helt vildt.. <3

   Ville ønske at jeg kunne se grunden til alt det brokkeri, men lige nu gemmer den sig..

   Krammer <3

   Slet
 3. Det lyder som mig... Jeg har også perioder hvor jeg brokker mig over stort set ALT, og det er jo slet ikke min mening at være en sur kost, der konstant er negativ, men ja det sker indimellem :)

  Jeg er dog værst, hvis jeg virkelig er stresset, så jeg kender godt den primære grund... og jeg ved heldigvis, at jeg skal sætte tempoet og forventningerne til mig selv lidt ned, hvis jeg snerrer for meget eller brokker mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det varmer alligevel at jeg ikke er den eneste.. ha ha...

   Jeg synes nu godt at man må brokke sig lidt ind imellem, mit har bare taget overhånd i nogle dage og jeg aner virkelig ikke hvorfor.. Dog plejer det at være lidt lettere når først det går op for en hvad det egentlig er man har gang i..

   Krammer.. <3

   Slet