google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hørt, forstået og accepteret.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. oktober 2014

Hørt, forstået og accepteret.

Sådan så jeg ud i eftermiddags, efter min samtale på psyk. Jeg faldt om op sofaen med dynen. Har jeg nogen sinde fortalt jer at jeg har en sofa-dyne. Den er min mest trofaste putte ven. Det er næsten som om, jeg ikke kan være på min sofa uden den. Ha Ha.

Nå, men min samtale gik faktisk rigtig godt. Jeg bruger mine samtaler på psyk, til at få smidt nogle dummer tanker væk. Jeg gå faktisk til hverdag med rigtig mange tanker, som jeg ikke kan sige højt, i frygt for at såre nogen. Derfor gemmer jeg dem i min usynlige rygsæk og den bliver kun lukket op, når jeg er til mine samtaler på psyk. Psyk er min ventil og min skraldespand, jeg køre altid der fra, med en følelse af at være 20 kg lettere. Jeg havde ikke været her i dag, hvis det ikke havde været for dem.

Jeg kan mærke at jeg mindre og mindre har brug for dem, men jeg tror ikke jeg er klar til at slippe dem og tvivler på, om jeg nogen sinde bliver det. Lige pt er jeg der ca hver 2 måned og det er nok for mig. Jeg har altid muligheden for at få flere tider, sende en mail, ringe eller at flytte min aftale hvis jeg ikke føler, jeg skal bruge den. Det er lækkert med en så åben aftale og de giver mig 100% den forståelse, jeg ikke kan finde noget andet sted. Det er det sted i verden, hvor jeg altid føler mig hørt, forstået og accepteret. Alle mennesker burde ha sådan et sted.

4 kommentarer:

 1. Kære Jeanette <3
  Hold endelig fast i din psyk så længe du mener, at du har brug for det - at give slip for tidligt det er ikke godt og kan give et efterslæb som så skal ordnes senere - så hellere en gang for meget end en gang for lidt ;-)
  Sofa-dyner er fantastiske :-D Jeg har også en :-D
  Ønsker dig en fantastisk dag
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa og mange tak for dit svar.

   Jeg har efterhånden haft kontakt med psyk i 8 år og jeg har ikke planer om at slippe dem lige med det samme, men jeg kan godt mærke at jeg har mindre og mindre brug for dem. Jeg har samme tanke som dig.. man skal ikke gi slip for hurtig. Det skal komme når jeg er helt klar.

   Hvor er det dejligt at der er andre end mig der har en sofa-dyne.. Ha Ha..

   Krammer <3

   Slet
 2. Det er så fantastisk at blive mødt og forstået. Jeg er glad for at høre, at det var sådan, du blev mødt <3

  Knus og god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget af det bedst. Jeg ved at min familie, kæreste og omgangskreds rigtig gerne vil og de prøver, men det er ikke det samme. Heldigvis er psyk i Middelfart rigtig gode til deres job.

   Rigtig dejlig weekend til dig også. <3

   Slet