google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Det er bare en af de dage.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. november 2014

Det er bare en af de dage.

Det er bare en af de dage.
Som i kunne læse både i går aftes og i dag, så har jeg haft en voldsom trafik, i mine tårekanaler. Jeg er stadig rigtig ked af det og såret, men tror jeg har fået de fleste tåre ud.

Jeg er kommet igennem mine tåre og klaret dagen, så godt jeg nu kan. Lige nu ligger jeg kun og vente på at klokken bliver nok, til at jeg kan gå i seng. Jeg har virkelig bare en af de der dage, man har lyst til at glemme. Jeg krydser fingre og håber inderligt at min dag i morgen, bliver bare en smule lettere.

1 times tid mere og jeg kan kravle i seng. Jeg skal helst ikke i seng alt for tidlig, så vågner jeg bare midt i nat. Håber på en god nat og at jeg i morgen, har lidt overskud til at træne. Håber på det kan hjælpe min krop, med alle de spændinger og forstyrrelser jeg går med. Glæder mig sådan til jeg er igennem alt det her og bare kan ånde lettet op og føle mig fri. Lige nu føler jeg mig bundet, fanget i en forstyrret krop, som kun venter på at blive sat fri. Hvordan er jeg havnet her..?

4 kommentarer:

 1. Jeg håber, du får en bedre uge i næste uge - kan godt forstå, at du glæder dig, til alt det her er overstået <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu er der en masse rod.. Jeg har prøvet at få det hele ud og samtidig forsøgt at få problemerne løs, men det er åbenbart kun mig der ønsker det.. så er det lidt svært.. Jeg må bare vente og se tiden an.. Har også en masse ting jeg skal i den her uge, så jeg prøver bare med en dag af gangen.

   Knus <3

   Slet
 2. Håber du snart kommer ud på den anden side igen søde... husk du altid må læsse af på mig :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg søde og mange tak...
   Lige nu er jeg lidt i en vente-position..
   Håber der kan blive løsnet op for nogen ting inden for nogle dage.
   Skal heldigvis på psyk onsdag.

   Knus <3

   Slet